Н У Х Т

Тиждень спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

26 березня 2018

Тиждень спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ з 19 по 23 березня 2018 р. відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів».

План роботи тижня традиційно охопив широкі аспекти діяльності викладацького та студентських колективів.

Розпочався тиждень з розповсюдження безпрограшної лотереї серед студентів спеціальності.

20 березня зі студентами гр. Ц-56 була проведена вікторина «З історії цукроваріння».

Цікавими за змістом та оформленням виявилися стіннівки, конкурс яких був проведений 21 березня. Всі вони по-різному розкривали тематику конкурсу «Цукор – джерело життєдайної сили».

Цього ж дня студенти пригощали всіх смаколиками із продуктів перероблення крохмалю, домашнім киселем і представили експозицію «Цукрове різнобарв’я», проявивши майстерність та креативність.

23 березня з метою сприяння дослідженню, навчанню та викладанню через якісний інформаційний супровід, сервісність та комфортний фізичний і віртуальний простір у бібліотеці коледжу відбувся День спеціальності.

Актуальним завершенням тижня стала пізнавальна лекція «Спеціальність «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів в дзеркалі історії» до 90-річчя Сумського коледжу харчової промисловості.

За  підсумками проведення тижня циклової комісії студенти були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Опублікований: 26-03-2018
Читайте також:
На передових підприємствах України пройшли технологічну практику студенти кафедри технології молока і молочних продуктів

Технологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті. З метою підготовки фахівців, здатних на високому професійному рівні виконувати управлінські та організаційні завдання, керувати виробничими підрозділами, вирішувати актуальні проблеми молочної промисловості, творчо підходити до комплексного розв’язання складних спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На передових підприємствах України пройшли технологічну практику студенти кафедри технології молока і молочних продуктів 04 жовтня 2019

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи» завершила роботу

Сьогодні у нашому університеті уже втретє відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи». Ні ковідні обмеження, ні воєнний стан не стають на заваді науковцям-харчовикам, медикам, виробникам харчової продукції, громадським діячам, іноземним колегам і партнерам консолідуватися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи» завершила роботу 27 жовтня 2023

Особливості моніторингу наукової діяльності з використанням системи «Google Академія» на тренінгу від науково-технічної бібліотеки університету

Враховуючи важливість таких показників як публікаційна активність, індекс цитування, індекс Хірша, за якими проводиться рейтингове оцінювання як окремих дослідників, так і закладів вищої освіти загалом, 16 лютого 2022 р. завідувачка відділу інформаційних технологій науково-технічної бібліотеки університету Інна Путіліна провела на платформі Zoom ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості моніторингу наукової діяльності з використанням системи «Google Академія» на тренінгу від науково-технічної бібліотеки університету 16 лютого 2022

Про детектива, який не хоче працювати у поліції…

14 жовтня учні чотирьох одинадцятих класів Пирятинського ліцею Пирятинської міської ради послухали гостьову лекцію «Професія «Аналітик даних», яку прочитав старший викладач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Михайло Грама. Фахівець розповів старшокласникам про завдання, переваги та особливості роботи на посаді анал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про детектива, який не хоче працювати у поліції… 15 жовтня 2025