У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ з 19 по 23 березня 2018 р. відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів».
План роботи тижня традиційно охопив широкі аспекти діяльності викладацького та студентських колективів.
Розпочався тиждень з розповсюдження безпрограшної лотереї серед студентів спеціальності.
20 березня зі студентами гр. Ц-56 була проведена вікторина «З історії цукроваріння».
Цікавими за змістом та оформленням виявилися стіннівки, конкурс яких був проведений 21 березня. Всі вони по-різному розкривали тематику конкурсу «Цукор – джерело життєдайної сили».
Цього ж дня студенти пригощали всіх смаколиками із продуктів перероблення крохмалю, домашнім киселем і представили експозицію «Цукрове різнобарв’я», проявивши майстерність та креативність.
23 березня з метою сприяння дослідженню, навчанню та викладанню через якісний інформаційний супровід, сервісність та комфортний фізичний і віртуальний простір у бібліотеці коледжу відбувся День спеціальності.
Актуальним завершенням тижня стала пізнавальна лекція «Спеціальність «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів в дзеркалі історії» до 90-річчя Сумського коледжу харчової промисловості.
За підсумками проведення тижня циклової комісії студенти були нагороджені грамотами та солодкими призами.