Н У Х Т

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничонаукової підготовки

24 лютого 2020

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничонаукової підготовки

17-21 лютого у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ тривав тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничонаукової підготовки.

17 лютого до Всесвітнього Дня водно-болотних угідь, у групі 2-Е-31 за участю студентів і викладача Світлани Яценко відбувся інформаційний дайджест «Знати, вивчати, оберігати…».

Наступного дня у коледжі працювала науково-практична конференція «Молекулярна кухня» за участю студентів I, II курсів технологічного відділення. Студенти групи 2-ХП-10 Максим Проценко та Софія Макієнко ознайомили присутніх із історією виникнення, основними напрямками технології молекулярної кухні та підкреслили важливість вивчення фізико-хімічних процесів, які відбуваються під час приготування їжі для того, щоб цими процесами керувати. Студенти групи 1-ХТ-01 Олександр Кравченко та Дарія Рибальченко під керівництвом викладача хімії Оксани Кислої виконали хімічні експерименти.

19 лютого відбулася інтелектуально-розважальна гра «Розумники і розумниці», в якій взяли участь команди юнаків і дівчат першого курсу. Найбільш активними учасниками заходу стали студенти груп 1-Е-31, 1-ХТ-02, 1-Р-02, 1-А-102. І юнаки і дівчата виявили кмітливість та ерудованість, продемонстрували свою обізнаність у питаннях математики, фізики та інформатики. Захід відбувся у атмосфері інтелектуального гумору та дружньої підтримки вболівальників. Його організували і провели викладачі циклової комісії Людмила Голубченко, Людмила Гречихіна, Тетяна Гриценко та Світлана Ватилик.

20 лютого підвели підсумки олімпіад з інформатики та фізики:

з інформатики:
I місце – Богдан Торяник (група 1-Е-31)
II місце – Олексій Бєловол (група 1-Е-31)
III місце – Дмитро Гавриленко (група 1-Е-31)

з фізики:
I місце – Богдан Бондарь (група 1-А-102)
II місце – Ольга Перепелиця (група 1-Е-31)
III місце – Каріна Сизонова (група 1-ХТ-02).

Студенти групи 1-ХТ-01 та 1-ХТ-02 підготували змістовні газети та буклети з фізики. Творчий пошук триває!

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
Оздоровче харчування: точки зору молодих науковців

У межах 89-ї щорічної Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ відбулося засідання секції «Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів». На секцію було представлено понад 60 доповідей, із них 15 озвучено доповідачами. Приємно вразило широке представництво молодих науковців: у роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування: точки зору молодих науковців 10 квітня 2023

До обговорення найактуальнішим тем індустрії гостинності долучаються наші викладачі

«Ранкова кава з готельєром» – під такою назвою стартувала нова рубрика у «School of Hotel Basics Michelle». У її рамках за чашкою вранішньої кави до прямого ефіру запрошують відомих українських готельєрів і говорять про найактуальніші теми галузі. Гостро, правдиво, без купюр і завжди наживо. Першою гостею нової рубрики стала CEO Vertex Hotel Group...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення найактуальнішим тем індустрії гостинності долучаються наші викладачі 13 липня 2020

Інтелектуально-розважальний конкурс відбувся у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Із метою розвитку пізнавального інтересу студентів до дисциплін хімії та біології викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Сніжана Бачмага та Ольга Подобна провели інтелектуально-розважальний конкурс «Хто зверху?». Саме тут студенти намагались вирішити споконвічне питання: хто розумніший – чоловік чи жінка? У запеклій боротьбі красу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуально-розважальний конкурс відбувся у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 20 березня 2018

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником

Новий навчальний березневий тиждень факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу почав із неймовірної зустрічі зі своїм випускником, учорашнім студентом освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», а нині – засновником і співвласником мережі спеціалізованих закладів «Ronin sushi» у м. Луцьк і м. Рівне, а також завідувачем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником 10 березня 2021