Н У Х Т

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничонаукової підготовки

24 лютого 2020

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничонаукової підготовки

17-21 лютого у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ тривав тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничонаукової підготовки.

17 лютого до Всесвітнього Дня водно-болотних угідь, у групі 2-Е-31 за участю студентів і викладача Світлани Яценко відбувся інформаційний дайджест «Знати, вивчати, оберігати…».

Наступного дня у коледжі працювала науково-практична конференція «Молекулярна кухня» за участю студентів I, II курсів технологічного відділення. Студенти групи 2-ХП-10 Максим Проценко та Софія Макієнко ознайомили присутніх із історією виникнення, основними напрямками технології молекулярної кухні та підкреслили важливість вивчення фізико-хімічних процесів, які відбуваються під час приготування їжі для того, щоб цими процесами керувати. Студенти групи 1-ХТ-01 Олександр Кравченко та Дарія Рибальченко під керівництвом викладача хімії Оксани Кислої виконали хімічні експерименти.

19 лютого відбулася інтелектуально-розважальна гра «Розумники і розумниці», в якій взяли участь команди юнаків і дівчат першого курсу. Найбільш активними учасниками заходу стали студенти груп 1-Е-31, 1-ХТ-02, 1-Р-02, 1-А-102. І юнаки і дівчата виявили кмітливість та ерудованість, продемонстрували свою обізнаність у питаннях математики, фізики та інформатики. Захід відбувся у атмосфері інтелектуального гумору та дружньої підтримки вболівальників. Його організували і провели викладачі циклової комісії Людмила Голубченко, Людмила Гречихіна, Тетяна Гриценко та Світлана Ватилик.

20 лютого підвели підсумки олімпіад з інформатики та фізики:

з інформатики:
I місце – Богдан Торяник (група 1-Е-31)
II місце – Олексій Бєловол (група 1-Е-31)
III місце – Дмитро Гавриленко (група 1-Е-31)

з фізики:
I місце – Богдан Бондарь (група 1-А-102)
II місце – Ольга Перепелиця (група 1-Е-31)
III місце – Каріна Сизонова (група 1-ХТ-02).

Студенти групи 1-ХТ-01 та 1-ХТ-02 підготували змістовні газети та буклети з фізики. Творчий пошук триває!

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 червня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Розуміння та основи Аюрведи, основні принципи аюрведичних харчових звичок» аюрведичного лікаря-кардіолга Джаянта Кумар Даса і представника Global Heartfuintss Institute в Україні, члена Української асоціації Аюрведа-Йоги Арнаба Ройчурамоні. На ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 червня 2023

Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі

13 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Володимир Захаров, Ірина Силка, Людмила Дейниченко, старший викладач Володимир Польовик та асистентка Ганна Березова взяли участь у вебінарі «ELEVATE – меню для змін: змінюйте свою DEI-культуру крок за кроком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі 14 жовтня 2022

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

Студентсько-викладацька профорієнтаційна команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітала до школи №125 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва. Профорієнтаційне тріо цієї зустрічі – заступниця декана по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тище...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії 10 квітня 2024

Фахово, корисно та яскраво пройшла виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Останній рік навчання у бакалавраті для здобувачів четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» розпочався з проходження виробничої практики. Понад 70 здобувачів були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження виробничої практики у закладах рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахово, корисно та яскраво пройшла виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2024