Н У Х Т

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

06 вересня 2024

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Ці дні на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки були присвячені академічній етиці.

Гаранти освітніх програм і викладачі протягом тижня провели зі здобувачами освіти низку зустрічей, кейсів і вікторин, щоб обговорити основні принципи академічної доброчесності та важливість відповідального підходу до навчання.

Багато говорили про роль академічної доброчесності у освіті – її основи, що таке плагіат і шляхи його уникнення, самостійна робота та співпраця, чесність у наукових дослідженнях.

Ці зустрічі неодмінно допоможуть сформувати відповідальне ставлення до навчання, підготовки та захисту випускових робіт, професійного зростання.

Викладачі впевнені, що підвищення рівня академічної доброчесності та етики серед студентів – це важливий крок до створення більш прозорого та ефективного освітнього середовища!

Опублікований: 06-09-2024
Читайте також:
Завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційні комісії очолював завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 червня 2020

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах: серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»: - Інформаційна пла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2019

Колективна праця

Вишли друком і затверджені наказом Міністерства соціальної політики України «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв», розроблені авторським колективом під керівництвом завідувача кафедри охорони праці Інституту післядипломної освіти нашого університету, доцента, кандидата технічних наук, академіка мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колективна праця 12 січня 2018