Н У Х Т

Технології, що змінюють гру

07 листопада 2024

Технології, що змінюють гру

Випускниця кафедри економіки і права, а сьогодні співзасновниця IT-школи «CRM Lab Accelerator» і ТОП-фахівчиня з налаштування та роботи CRM-системи Creatio від українців (обслуговує не лише вітчизняний бізнес і має головний офіс у м. Бостон) Наталія Шустикова вкотре завітала з гостьовою лекцією. Цього разу її на тема – «Технології, що змінюють гру. Від Excel до CRM».

Викладачі та здобувачі освіти Навчально-наукового інституту економіки і управління не втратили нагоду отримати високоякісні та конкурентоспроможні знання. Спікерка розкрила таємниці роботи з CRM-системами через їх функції, можливості, універсальність і унікальність для бізнесу.

Велику частину лекції було приділено Excel, адже понад мільярд користувачів по всьому світу уже близько 40 років використовують його функціонал із метою спрощення математичних і аналітичних дій. Після чого обговорили переваги та недоліки CRM та Excel для сучасного підприємництва з точки зору споживача (компанії) та клієнта. Цікаві факти, доповнені статистичними даними, викликали зацікавленість, наприклад, інформація про збільшення прибутків за рахунок впровадження CRM більшими темпами за ріст витрат на її обслуговування, викликали дискусію в кінці лекції.

Атмосфера зустрічі та цінність наданого лекторкою матеріалу мали настільки високий рівень, що за тиждень пані Наталія погодилася завітати ще і поділитися досвідом щодо самореалізації та розкриття себе як фахівця. Тож, слідкуйте за анонсами! Колектив кафедри-організатора буде радий бачити всіх бажаючих.

Опублікований: 07-11-2024
Читайте також:
Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Викладачі та магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали на підприємство «Волинський Бровар» для реалізації спільного проєкту – виробництва крафтового пива Hezy West Coast IPA «HELLO». Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 лютого 2021

Наші викладачі продовжують удосконалювати технологічні процеси для виробництв

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства активно працюють над удосконаленням технологічних процесів виробництва ректифікованого спирту і біопалива для впровадження інноваційних енергоощадних технологій. У цих питаннях наші фахівці тісно й плідно співпрацюють із виробничниками. На провідних підприємствах галузі вони апробуют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі продовжують удосконалювати технологічні процеси для виробництв 12 лютого 2021

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Профорієнтаційна зустріч із абітурієнтами відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В .Ф. Доценка у режимі online. Модерували профорієнтаційний івент заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 27 листопада 2023

Студентська конференція в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

10 жовтня 2019 року в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася студентська конференція за результатами проходження літньої практики зі студентами, які повернулися з практики з різних підприємств міста, області а також із Польщі і Болгарії. Практика у Болгарії чи Польщі – чудова можливість для студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська конференція в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 11 жовтня 2019