Н У Х Т

Тайм-менеджмент науково-педагогічного працівника: викладачі підвищили професійну компетентність

03 червня 2025

Тайм-менеджмент науково-педагогічного працівника: викладачі підвищили професійну компетентність

Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту ‒ професорка Олена Драган і доцентка Ірина Тюха взяли участь у Всеукраїнському науково-педагогічному підвищенні кваліфікації «Тайм-менеджмент – мистецтво управляти часом науково-педагогічного працівника».

Курс представляв доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту імені І.А. Маркіної, директор Навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету Дмитро Дячков. Модератором підвищення кваліфікації виступив Полтавський державний аграрний університет у співпраці з Центром українсько-європейського наукового співробітництва.

На курсі розглядалися теоретичні та методологічні засади сучасного тайм-менеджменту: визначення та значення часу, властивості і види часу, атрибути часу; індивідуальний фонд часу і його структура; методи планування професійної та особистої діяльності науково-педагогічного працівника.

Заняття проходили у форматі онлайн-лекцій на платформі ZOOM. Спікер активно залучав учасників до обговорення, наводив приклади з життя відомих особистостей – Сенеки, Бенджаміна Франкліна, Еммануїла Канта, Кетрін Бічер, Фредеріка Тейлора та Генрі Форда, демонструючи застосування тайм-менеджменту в практичній діяльності.

Актуальним питанням для викладачів було представлення методів планування професійної та особистої діяльності науково-педагогічного працівника, спрямованих на забезпечення ефективної організації часу, ресурсів і досягнення поставлених цілей у викладацькій, науковій, адміністративній та особистій сферах.

Викладачки щиро вдячні Дмитру Дячкову та модераторам курсу за можливість підвищити власну професійну компетентність і збагатити свої авторські програми яскравими прикладами з тайм-менеджменту.

Опублікований: 03-06-2025
Читайте також:
Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доцентка Людмила Дейниченко, асистенти Володимир Польовик і Ганна Березова взяли участь у семінарі «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації» від національного експерта з реформування вищої освіти, національного експерта Еразмус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 жовтня 2021

Відкрита лекція в рамках проєкту програми Erasmus+ доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик з дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньо-профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція в рамках проєкту програми Erasmus+ доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 листопада 2022

Звітують аспіранти

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю «Харчові технології» другого року навчання Євгена Строкача, Івана Дудка, Івана Погорєлова та Дениса Цюрпити. Аспіранти представили результати наукових досліджень, проведені протягом року...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують аспіранти 30 вересня 2024

Перше свято студентського поповнення факультету біотехнології та екологічного контролю

Уже традиційно, перш ніж сповна зануритися у студентське життя й розпочати «гризти граніт науки», факультети урочисто приймають нове поповнення до лав студентства. Не виключення факультет біотехнології та екологічного контролю, де свято посвяти першокурсників завжди відбувається по-сімейному тепло й щиро. До свого нового поповнення з вітальним сло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше свято студентського поповнення факультету біотехнології та екологічного контролю 02 вересня 2019