Н У Х Т

Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни

06 березня 2018

Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни

6 березня феєричне видовище розгорнулося на сцені актової зали університету. Колектив Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку, студенти та гості НУХТ вітали жінок із 8 Березня, й презентували свої творчі подарунки.

Розпочався вечір із теплого щирого вітання першого проректора університету Володимира Ярового.

А далі слово взяли гості нашого університету – Народний художній колектив дитячий ансамбль пісні і танцю «Світанок» (художній керівник – відмінник освіти України Галина Гринчук, головний хормейстер – відмінник освіти України Тетяна Нехотяєва, головний балетмейстер – Сергій Гринчук). Юні таланти подарували вокально-хореографічні композиції «Свято» і «Козачий похід», віночок українських пісень «Ой, заграйте, музиченьки», пісні «Мамин оберіг» (солістка – Віра Дениченко), «Ой, співаночки мої», хореографічну картинку «Бабуся» (хореографія – Павла Вірського) та танець «Горлиця» у виконанні солістів ансамблю Марії Гринчук і Олексія Грінчука.

Музичні дарунки присутні отримали від студентів і випускників університету – дуету «Черемош», Анастасії Кушнір і Євгена Амаріци (Навчально-науковий інститут харчових технологій), Інни Кравченко (Навчально-науковий інститут економіки і управління), Надії Ніколенко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), Василя Федиковича (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого) та танцювальної групи факультету біотехнології та екологічного контролю.

Наостанок для усіх жінок у виконанні Євгена Амаріци й Василя Федиковича прозвучав «Гімн «Партії шанувальників жінок» (слова – Юрія Рибчинського, музика – Павла Зіброва), приспів якого:

«Шануймо жінку - юну і стару!
Шануймо жінку - музу і дружину!
Шануймо жінку - доньку і сестру!
Шануймо нашу матір - Україну!»  змусив увесь зал підвестися й аплодувати стоячи.

Зі святом вас, любі жінки!

Опублікований: 06-03-2018
Читайте також:
В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості»

Останнім часом в Україні, як і всьому світі зростає популярність крафтових виробництв. Крафтовий продукт – це про відповідальність перед споживачем, клієнтом, про повагу та прагнення направити загальну культуру споживання до показника якості і значимості. Таке виробництво може пожвавити місцевий бізнес і стати своєрідним магнітом для розвитку туриз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» 26 жовтня 2023

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань

Нещодавно на базі виставкового комплексу «КиївЕкспоПлаза» відбулася IX Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo», а також ХІ Міжнародна виставка «Labcomplex». Першокурсники-біотехнологи разом зі своїм наставником Віктором Удимовичем не могли пропустити цей захід. Попри те, що вони студенти лише ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань 30 жовтня 2018

Сучасні ресторанні технології опановують здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи імплементують в освітній процес інноваційні методи викладання. Протягом весняного семестру третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» опановували практичне застосування сучасних ресторанних технологій. Засвоєння теоретичного матеріалу відбувалося під час лабораторних занять у техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні ресторанні технології опановують здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 травня 2024

Виробнича практика здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах

З 10 січня по 13 лютого 2022 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 2 курсу денної форми навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка приходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах 22 лютого 2022