Н У Х Т

Студенти Вінницького коледжу долучилися до благодійної програми ГО «Сонячна країна»

22 грудня 2018

Студенти Вінницького коледжу долучилися до благодійної програми ГО «Сонячна країна»

Напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця кожна людина має можливість від щирого серця виконати свій душевний обов’язок,  допомогти тим, хто особливо потребує уваги та любові.

Не один рік студенти-волонтери Вінницького коледжу нашого університету беруть участь у благодійній програмі  ГО «Сонячна країна» – «Святі дива Миколая».

З 12 по 14 грудня у мережі магазинів «Грош» молоді, активні волонтери   закликали вінничан, гостей міста творити добро та зробити свій доброчинний внесок для онкохворих дітей та дітей хворих на туберкульоз. На зібрані кошти були закуплені близько 30 кг бананів, декілька упаковок соку, книги, розмальовки, фломастери, конструктори та багато іншого.

19 грудня студенти 2-го курсу  відділення автоматизації та комп’ютерних технологій Олександр Король, Ілля Литвак, Олександр Житкевич відвідали дітей, які знаходяться на лікуванні у обласному протитуберкульозному диспансеріта онкогематологічному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні. Вони передали дітям різноманітні ласощі, іграшки від небайдужих жителів міста, але найголовніше – незбутнє свято, радість та багато вражень від новорічної казкової програми. Адже в очікуванні новорічних свят, дітки, життя яких проходить у лікарнях, більш за все  вірять у  дива та казку, чекають на подарунки, гостинці та найбільше прагнуть одужати.

Творити добро разом – легко! Варто лише відкрити своє серце для чудес!

Опублікований: 22-12-2018
Читайте також:
Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій

14-16 вересня 2021 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2021 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine-2021, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine-2021, 29-а Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 21-а Між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій 18 серпня 2021

Плідно попрацювали науковці в ході конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

У рамках VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» (20-21 листопада) працювали секції:- Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.- Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.- Конкурентоспроможність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідно попрацювали науковці в ході конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 22 листопада 2019

Додатковий набір до магістратури

У 2021 році Правилами прийому до університету (п.5.3.3) встановлюються додаткові строки (в межах з 15 вересня до 30 листопада) прийому заяв і документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» на основі здобутого ступеня вищої освіти «Бакалавр» за кошти фізичних та юридичних осіб. При цьому викорис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Додатковий набір до магістратури 29 липня 2021

Ярмарок кар’єрних можливостей у третій день NUFT Career Chance-2025

Неймовірні емоції подарував нашим здобувачам освіти третій день NUFT Career Chance-2025. Він був насичений різноманітними активностями від ТОП-компаній, цікавими презентаціями, фаховими порадами, жвавим спілкуванням наживо з начальниками і фахівцями департаментів з підбору персоналу, спеціалістами з навчання та розвитку, тімлідами, менеджерами, мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ярмарок кар’єрних можливостей у третій день NUFT Career Chance-2025 19 березня 2025