Н У Х Т

Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025

21 вересня 2024

Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025

Ще  триває вступна кампанія 2024 року до нашого університету, а ми вже розпочали активно готуватися до наступної. Сьогодні наш університет знову гостинно відчинив свої двері для всіх, хто прагне зробити усвідомлений і правильний вибір свого майбутнього.

На гостей нашого першого у цьому навчальному році Дня вступника чекало, як і завжди, багато цікавого – знайомство з нашими навчальними підрозділами, зі спеціальностями та освітніми програмами, за якими здійснюється підготовка, індивідуальні консультації, щодо успішного вступу до НУХТ, реєстрація бажаючих на підготовчі курси до складання НМТ 2025 року, музичні вітання від наших здобувачів освіти, екскурсії до навчальних лабораторій випускових кафедр, професійні майстер-класи, розіграш подарунків, яскрава фотозона і, звичайно, багато теплого й щирого спілкування.

Із вітальним словом до присутніх звернулася директорка Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, доцентка Олена Подобій, яка наголосила на важливості якісної освіти в сучасному світі. Спікерка презентувала наш заклад вищої освіти, розповіла про широкі можливості для здобуття якісної освіти, професійного та особистісного зростання, що мають наші здобувачі освіти, акцентувала увагу на тісній співпраці зі стейкхолдерами і великій увазі до практичної складової навчання. Вона зазначила, що викладачі університету не лише дають хороші знання, а й допомагають студентам розвивати креативне мислення та реалізовувати  найсміливіші ідеї.

Із переліком інститутів, факультетів, спеціальностей і освітніх програм, за якими здійснюється підготовка, вступників і їхніх батьків ознайомила відповідальна секретарка Приймальної комісії, доцентка Юлія Запорожець. Фахівчиня наголосила, що ми готуємо висококваліфікованих фахівців не тільки для харчової галузі – у освітньому портфелі університету понад 40 програм підготовки бакалаврів на будь-який смак і схильності вступників – технологічного, інженерного, економічного, ІТ, гуманітарного спрямування. Також відповідальна секретарка поділилася лайфхаками, як можна підвищити конкурсний бал при вступі. Наші гості дізналися, що це можна зробити вступивши на спеціальності, що мають особливу підтримку держави і при цьому обравши університет першим або другим пріоритетом. Ще до десяти додаткових балів можна отримати, успішно закінчивши наші підготовчі курси до складання НМТ. А наші першокурсники ще до вступу можуть заробити можливість перезарахування окремих модулів дисциплін, якщо переможуть у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ для старшокласників, які проводитимуться навесні.

Яскравими вокальними номерами привітали майбутніх вступників і їх батьків учасники Студії естрадного співу університету. А завершилася офіційна частина уже традиційним розіграшем подарунків, який провели ведучий заходу, асистент кафедри готельно-ресторанної справи, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем Ущаповський і голова профорієнтаційного сектору студентської ради. Щоб стати учасником розіграшу призів від приймальної комісії, потрібно було зареєструватися на наш захід і долучитися до комунікативних каналів приймальної комісії і чату вступника у Телеграм.

Наприкінці ведучий анонсував Дні гостинності наших інститутів і факультетів, що відбудуться у найближчі два тижні.

А далі на наших гостей чекали ближче знайомство зі структурними підрозділами й неймовірні професійні майтер-класи, що дали їм змогу відчути себе справжніми студентами та, сподіваємося, допоможуть їм визначитися зі спеціальністю. Майбутні вступники могли опанувати мистецтво 3D-моделювання від ідеї до цифрового прототипу технічного об'єкта; дізнатися про застосування лазерів для виготовлення упаковки; спробувати спроєктувати гнучке паковання у програмі AutoDesk Inventor; зануритися у розроблення програми управління мікропроцесорним контролером і познайомитися із сенсорами в Інтернеті Речей; почути про особливості маркування харчових продуктів і секрети технології ковбасних виробів; власноруч виконати хімічні досліди та створити парфуми; навчитися основам мікроскопії та визначати якість рідкого вуглеводневого палива; відчути себе шеф-барменом та багато іншого. Також вони могли побувати у пекарському центрі фінської компанії «Лейпурін» та R&D лабораторії МХП і долучитися до інтерактивної гри «Світ економічних професій».

День вступника НУХТ яскраво й переконливо продемонстрував, що наш університет – саме те місце, де можна здобути якісну освіту, розкрити свої здібності, знайти нових друзів і готуватися до успішного майбутнього.

Нагадаємо, ми завжди відкриті до спілкування й наші консультанти щодня готові надати відповіді на всі запитання щодо вступу.

Опублікований: 21-09-2024
Читайте також:
У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому

У Києві, на будинку по вулиці Лейпцизькій 2/37, в якому більше 30 років жив видатний вчений, ректор нашого університету з 1974 по 2003 рік, академік УААН, двічі лауреат Державної премії Іван Степанович Гулий, було відкрито меморіальну дошку З ім’ям Івана Степановича нерозривно пов’язане стрімке піднесення та потужний розвиток нашого навчального за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому 24 квітня 2023

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми

Здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» зустрілися з гаранткою програми Наталією Ющенко і розробницями програми Наталією Фроловою та Іриною Силкою. Під час зустрічі обговорювались організаційні питання навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми 18 вересня 2023

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

30 червня 2025 р. відбувся виїзний воркшоп для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи в інтерактивному Театрі стародавньої їжі, центрі нутриціології Наталії Калиновської-Саргсян. Гостинно зустріли кафедрян подружжя Арам Саргсян і Наталія Калиновська-Саргсян, засновники Театру стародавньої їжі. Двохгодинне дійство Театру стародавньої їжі п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи 01 липня 2025

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт біотехнологів завершені

На кафедрі біотехнології  мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які тривали з 7 до 15 червня. На долю наших сьогоднішніх бакалаврів випали чималі випробування: з середини другого курсу (березень 2020 р.), саме тоді, коли здобувачі починають заглиблюватися в нетрі майбутньої професії, чере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт біотехнологів завершені 17 червня 2022