Н У Х Т

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю

20 жовтня 2023

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентки-біотехнологині першого курсу, групи БТ-1-1 Марія Каменна та Тетяна Тарасенко разом зі студентом другого курсу, головою профорієнтаційного сектору студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю Максимом Клименком завітали до гімназії «Потенціал» та запросили одинадцятикласників до сім'ї факультету БТЕК.

Розповідь розпочали з ознайомлення зі сучасною біотехнологією та з її напрямками. Далі розповіли про спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 101 «Екологія», про їх освітні програми. Які є форми навчання, які потрібні бали аби вступити на бюджет або контракт – на всі ці питання дали вичерпні відповіді майбутнім вступникам. Ознайомили з матеріально-технічною базою кафедр. Розказали, ким можна працювати у майбутньому за професією біотехнолог та еколог, також, які є можливості у студентів факультету, згадали й про гуртки та сектори. Ще розповіли про співпрацю університету з багатьма відомими компаніями, які пропонують стажування або працевлаштування здобувачам освіти.

Гімназисти уважно слухали, були дуже активні, ставили запитання, на які отримували ґрунтовні і інформативні відповіді. На початку зустрічі усім були видані буклети з QR-кодом, що містить посилання на чат вступників і де можна поставити будь-які питання, та на «Біотехнологічні студії», що відбудуться за підтримки Корпорації «Артеріум» 23-27 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології в університеті.

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю висловлює подяку Тетяні Левченко, колективу школи-гімназії «Потенціал» та особисто директорці Аллі Малішевській, яка створила чудові умови для співпраці.

Зустріч пройшла дуже вдало та плідно. Сподіваємось в майбутньому побачити якомога більше учнів «Потенціалу» здобувачами освіти нашого університету!

Опублікований: 20-10-2023
Читайте також:
Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

Карантинні обмеження не завадили організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи. З урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з використанням дистанційних технологій 1 лютого 2021 р. здобувачі освітнього ступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти 02 березня 2021

У фокусі уваги здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій – функціонально-технологічні властивості рослинних порошків

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося відкрите лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Технологія продуктів  функціонального призначення». Заняття для здобувачів четвертого курсу освітнього рівня «бакалавр» провела асистентка кафедри Тетяна Федоренко.  Лабораторна робота була присвячена дослідженню функціонально-технологічних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій – функціонально-технологічні властивості рослинних порошків 16 листопада 2023

Як пропіарити себе безкоштовно дізналися студенти-фінансисти

27 березня 2019 року на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко до університету завітала харизматична особистість – піар-фахівець із 20-річним досвідом роботи, засновник і керівник промоушн і продакшин STUDIO RAR, президент Асоціації з розвитку міжнародних відносин «ADRUM»Тетяна Колесніченко. Зустріч відбулася в формі тренінгу «Як пропіа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як пропіарити себе безкоштовно дізналися студенти-фінансисти 28 березня 2019

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Ігор Устименко та старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікером заходу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 грудня 2021