Н У Х Т

Старшокласники Обухова знайомляться з НУХТ

18 вересня 2025

Старшокласники Обухова знайомляться з НУХТ

Профорієнтаційна команда університету відвідала Комунальний заклад загальної середньої освіти «Академічний ліцей №4» і Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та Центр військово-патріотичного виховання і допризовної підготовки» Обухівської міської ради Київської області.

Під час зустрічі учні мали змогу поспілкуватися з викладачами різних структурних підрозділів нашого вишу та представниками приймальної комісії. Захід пройшов у невимушеній атмосфері діалогу, що дало змогу старшокласникам відчути себе учасниками великої академічної спільноти.

Особливий інтерес викликав профорієнтаційний тест на визначення типу особистості, який допомагає зорієнтуватися, яку спеціальність варто обрати у майбутньому. Така інтерактивна форма роботи дозволила кожному учневі задуматися над власними професійними схильностями.

Відповідальна секретарка приймальної комісії Юлія Запорожець у своїй змістовній і водночас доступній презентації детально розповіла про особливості вступної кампанії, шляхи підвищення конкурсного балу та можливості відвідування підготовчих курсів.

Учні виявили високий рівень зацікавленості, активно ставили запитання та висловили бажання брати участь у Днях відкритих дверей університету.

Зустріч вкотре підтвердила важливість безпосередньої комунікації зі школярами, адже саме у такому форматі виникає довіра, мотивація і бажання обирати професію свідомо.

Опублікований: 18-09-2025
Читайте також:
Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує розширювати зв’язки з іноземними профільними підприємствами харчової промисловості. На початку цього навчального року здобувачі кафедри розпочали практику на підприємстві ТОВ «Гіакоббе Паста ГмбХ» (м. Бітбург, Німеччина). Підприємство спеціалізується на виробництві широкого асорт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині 14 вересня 2021

Захисти бакалаврів-біотехнологів розпочато!

Минулий тиждень ознаменувався для кафедри біотехнології і мікробіології щорічною, але від того не менш хвилюючою, подією – початком захистів дипломних проектів і робіт за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», зокрема 15 та 16 лютого 2018 р. відбулися захисти студентів заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі: д.б.н., професора Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти бакалаврів-біотехнологів розпочато! 20 лютого 2018

Студактив на профорієнтаційному марші

Профорієнтаційна робота в університеті займає значне місце, вона забезпечує безперервність ступенів освіти та залучення більшої кількості вступників. Тож, минулого тижня студенти-біотехнологи Єлизавета Дон та Артур Захаров, як представники студентського самоврядування факультету біотехнології та екологічного контролю, вирішили запросити талановитих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студактив на профорієнтаційному марші 18 квітня 2023

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцентки кафедри Зоряни Романової з дисципліни «Інжиніринг харчових виробництв» для здобувачів 4 курсу, збірної групи ТБ-4-8, 8 ск. Відкрита лекція була присвячена питанням проєктування підприємств бродильної галузі промисловості. Тема заняття згідно з робочою про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 26 жовтня 2023