Н У Х Т

Спеціалізована школа №44 міста Києва – на гостинах на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

14 жовтня 2024

Спеціалізована школа №44 міста Києва – на гостинах на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом зі своїми вчителями і директоркою Наталією Бриковець завітали учні 9-го та 11-го класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №44 міста Києва.

Згуртована профорієнтаційна команда факультету розробила для гостей спеціальну програму, яка розпочалася у лабораторії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. На школярів очікувало частування дегустаційним сетом холодних закусок від здобувачів освіти четвертого курсу спеціальності «Харчові технології».

Цього разу родзинкою івенту став майстер-клас із декорування кейк-попсів під модераторством студентів і викладачів. Це модний десерт на основі бісквіту, під час оформлення якого можна проявити фантазію і креатив, що школярі й зробили, а потім поласували смаколиками разом із гарячими напоями.

Далі гості перемістилися до лабораторії-ресторану, де їх очікувала презентація нашого університету і факультету від декантеси Віти Цирульнікової та її заступниці, відповідальної за профорієнтаційну роботу факультету Олени Тищенко.

Інтерактивну складову івенту забезпечила кафедра туристичного та готельного бізнесу – туристичний квіз із врученням приємних подарунків переможцям.

Традиційно активний профорієнтаційний студентський загін, кермований в.о. голови студентської ради Поліною Ляхович, провів екскурсію сучасною інфраструктурою університету і поділився враженнями від навчання і студентського життя.

Викладацько-студентська профорієнтаційна команда створила теплу, затишну, сімейну атмосферу для гостей.

Приємно відзначити, що серед здобувачів освіти факультету вже є випускники спеціалізованої школи № 44 м. Києва, тож, сподіваємося на майбутню плідну співпрацю.

Дякуємо директорці Наталії Бриковець за кооперацію у професійному орієнтуванні учнівської молоді.

Все буде Україна!

Опублікований: 14-10-2024
Читайте також:
Lean Six Sigma в дії

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося лекційне заняття з дисципліни «Основи методології Lean Six Sigma» із залученням стейкхолдера, менеджера з операційної ефективності Агропромхолдингу «Астарта» Віталія Іванеса. Здобувачам освіти було представлено практичну реалізацію методології Lean Six Sigma у виробництві цукру. Лектор презентува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Lean Six Sigma в дії 11 квітня 2023

Науково-технічна бібліотека університету знайомить користувачів із новими надходженнями літератури

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету, зважаючи на період відпусток і канікул, знайомлять користувачів із літературою, що надійшла до фондів бібліотеки у липні, використовуючи онлайн-технології. Зокрема, на сайті бібліотеки в розділі «Інформаційна діяльність» розміщений інформаційний бюлетень, який містить відомості про нові надходженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету знайомить користувачів із новими надходженнями літератури 14 серпня 2018

Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

29 жовтня 2018 р. викладачі університету, доцент Тетяна Янюк і професор Галина Поліщук взяли участь у засіданні експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості» з оцінювання якості продукції і спроможності її виробництва на підприємствах, розташованих у м. Києві. Щорічний конкурс «Столичний стандарт якості» організовує і проводить Київська т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості» 30 жовтня 2018

Фаховий розвиток від професіоналів бізнесу

Викладачі кафедри обліку і аудиту підтримують професійну компетентність на безперервній основі, власним прикладом мотивуючи здобувачів до постійного професійного розвитку. Під час карантину здобувачі спеціальності  «Облік і оподаткування» і викладачі кафедри, професор Олена Столяренко, доценти Людмила Духновська, Ірина Колос, Наталія Кудренко, Ган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий розвиток від професіоналів бізнесу 07 травня 2020