На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом зі своїми вчителями і директоркою Наталією Бриковець завітали учні 9-го та 11-го класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №44 міста Києва.
Згуртована профорієнтаційна команда факультету розробила для гостей спеціальну програму, яка розпочалася у лабораторії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. На школярів очікувало частування дегустаційним сетом холодних закусок від здобувачів освіти четвертого курсу спеціальності «Харчові технології».
Цього разу родзинкою івенту став майстер-клас із декорування кейк-попсів під модераторством студентів і викладачів. Це модний десерт на основі бісквіту, під час оформлення якого можна проявити фантазію і креатив, що школярі й зробили, а потім поласували смаколиками разом із гарячими напоями.
Далі гості перемістилися до лабораторії-ресторану, де їх очікувала презентація нашого університету і факультету від декантеси Віти Цирульнікової та її заступниці, відповідальної за профорієнтаційну роботу факультету Олени Тищенко.
Інтерактивну складову івенту забезпечила кафедра туристичного та готельного бізнесу – туристичний квіз із врученням приємних подарунків переможцям.
Традиційно активний профорієнтаційний студентський загін, кермований в.о. голови студентської ради Поліною Ляхович, провів екскурсію сучасною інфраструктурою університету і поділився враженнями від навчання і студентського життя.
Викладацько-студентська профорієнтаційна команда створила теплу, затишну, сімейну атмосферу для гостей.
Приємно відзначити, що серед здобувачів освіти факультету вже є випускники спеціалізованої школи № 44 м. Києва, тож, сподіваємося на майбутню плідну співпрацю.
Дякуємо директорці Наталії Бриковець за кооперацію у професійному орієнтуванні учнівської молоді.
Все буде Україна!