Н У Х Т

Спеціалізована школа №44 міста Києва – на гостинах на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

14 жовтня 2024

Спеціалізована школа №44 міста Києва – на гостинах на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом зі своїми вчителями і директоркою Наталією Бриковець завітали учні 9-го та 11-го класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №44 міста Києва.

Згуртована профорієнтаційна команда факультету розробила для гостей спеціальну програму, яка розпочалася у лабораторії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. На школярів очікувало частування дегустаційним сетом холодних закусок від здобувачів освіти четвертого курсу спеціальності «Харчові технології».

Цього разу родзинкою івенту став майстер-клас із декорування кейк-попсів під модераторством студентів і викладачів. Це модний десерт на основі бісквіту, під час оформлення якого можна проявити фантазію і креатив, що школярі й зробили, а потім поласували смаколиками разом із гарячими напоями.

Далі гості перемістилися до лабораторії-ресторану, де їх очікувала презентація нашого університету і факультету від декантеси Віти Цирульнікової та її заступниці, відповідальної за профорієнтаційну роботу факультету Олени Тищенко.

Інтерактивну складову івенту забезпечила кафедра туристичного та готельного бізнесу – туристичний квіз із врученням приємних подарунків переможцям.

Традиційно активний профорієнтаційний студентський загін, кермований в.о. голови студентської ради Поліною Ляхович, провів екскурсію сучасною інфраструктурою університету і поділився враженнями від навчання і студентського життя.

Викладацько-студентська профорієнтаційна команда створила теплу, затишну, сімейну атмосферу для гостей.

Приємно відзначити, що серед здобувачів освіти факультету вже є випускники спеціалізованої школи № 44 м. Києва, тож, сподіваємося на майбутню плідну співпрацю.

Дякуємо директорці Наталії Бриковець за кооперацію у професійному орієнтуванні учнівської молоді.

Все буде Україна!

Опублікований: 14-10-2024
Читайте також:
Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

3 жовтня на кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця магістратури 2020 року освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Наталія Ткачук. На гостьовому занятті з дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів 04 жовтня 2022

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію

Попри надскладну ситуацію в нашій країні, початок навчального року для четвертокурсників-біотехнологів став досить насиченим. Надзвичайно цінним, як для майбутніх спеціалістів, є практичний досвід і підтримка старших колег, яку вони змогли отримати, поспілкувавшись із начальником відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» Артемом Слободянюком н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію 24 жовтня 2022

Захист переддипломної практики – важливий крок на шляху до омріяного диплому

Логічним завершенням переддипломної практики магістрантів-біотехнологів став захист підготовлених звітів. У цьому році деякі промислові підприємства обмежили доступ до виробництва через ситуацію з пандемією, але все ж ряд компаній, зокрема ПрАТ «Фармацевтична компанія «Дарниця», де здобувачі мали нагоду поглибити свої знання щодо валідації та квалі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист переддипломної практики – важливий крок на шляху до омріяного диплому 02 листопада 2020

Розширюємо горизонти академічної співпраці

Освіта у XXI столітті – це розкриття природних здібностей, вибір здобувача, а також можливість максимально вигідно підготуватися до наступного навчання, вибору професійних компетентностей та конкуренції на ринку праці. Тобто сучасна освіта не для того, щоб усі мали однаковий мінімум знань, а для того, щоб отримати необхідне саме для свого подальшог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо горизонти академічної співпраці 23 травня 2022