Незважаючи ні на які обставини, науковий гурток на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує працювати. Під керівництвом професорки Вікторії Дорохович молоді науковці ведуть дослідження, впровадження результатів яких стане у пригоді кондитерській галузі.
На засіданні гуртка, що відбулося на початку червня, опрацювали методику розрахунку амінокислотного скору на прикладі бісквітного напівфабрикату.
А наприкінці червня Дар’я Чаркіна та Євген Серга представили дослідження з розроблення рецептури вівсяного печива. У рецептурі вони застосовували комбінації рослинних олій (арахісової, кукурудзяної) та комбінації солодких речовин (фруктози, мальтитолу, еритритолу). Крім того, юні науковці досліджували вплив сировини на органолептичні показники тіста та готового печива.