Н У Х Т

SMM в Instagram&TikTok: мейнстрими від здобувачів кафедри маркетингу

14 травня 2025

SMM в Instagram&TikTok: мейнстрими від здобувачів кафедри маркетингу

Маркетинг соціальних мереж, вірусність і Buzz-ефект – актуальна тема сучасного маркетолога, рекламіста і підприємця. Саме ці трендові напрями популяризації брендів зібрали студентів кафедри маркетингу на черговому засіданні наукового студентського гуртка «Інтелектуал». Теоретична частина та практичні кейси виявились цікавими для здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» і 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Команди розділилися на кілька груп: частина висвітлили теоретичні й практичні аспекти SMM-просування в Інстаграм і ТікТок, частина досліджували досвід відомих брендів, а інші готували власні проєкти. МасКотик, котик Марк приніс учасникам неймовірні ідеї: SMM-стратегії майбутніх брендів, сучасні формати Instagram Reels, YouTube Shorts і TikTok Videos,  #TikTokChallenges і ТікТок Branded Effects, сторітеллінг та UGC, EGC або за лаштунками бренду.

Ідей у наших здобувачів освіти завжди багато, адже котиків забагато не буває Дружний колектив кафедри маркетингу й надалі стимулюватиме студентів до наукових, практичних, професійних звершень і творчої самоактуалізації. А кафедральний корпоративний герой, котик Марк, надихатиме на нові проєкти. Котик Марк – секретний маскотик у маркетингу, рекламі і бізнесі.

Опублікований: 14-05-2025
Читайте також:
Крок до професії

18 листопада в університеті відбувся профорієнтаційний захід «Крок до професії», ініційований кафедрою автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка. Доцент кафедри Віктор Сідлецький запросив учнів і учителів ліцею №14 Дніпровського району міста Києва відвідати наш університет, а до організації цього дня долучи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до професії 20 листопада 2024

Підсумки року підвела вчена рада університету на останньому у 2018-му засіданні

27 грудня відбулося останнє у 2018 році засідання вченої ради університету. Питань у порядку денному було багато, але розпочали традиційно з урочистостей – привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, а також голова ради, ректор університету Анатолій Українець вручив Почесну грамоту Міністерства оборони України керівнику ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки року підвела вчена рада університету на останньому у 2018-му засіданні 27 грудня 2018

Асистент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки здобув ступінь кандидата технічних наук

4 березня на засіданні спеціалізованої вченої ради К 26.058.05 відбувся захист дисертації «Динаміка танення льоду в елементах акумуляторів енергії, систем охолодження та кондиціювання повітря» асистента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Романа Грищенка на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.14.06 – т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки здобув ступінь кандидата технічних наук 05 березня 2021

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція «Системний аналіз технологічних процесів бродильних виробництв» з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів бродильних виробництв», яку прочитав доцент кафедри Роман Мукоїд для студентів-магістрантів 1 курсу. На лекції були присутні завідувач кафедри, доцент  А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 09 жовтня 2018