Н У Х Т

Щира гостинність – наша традиція

27 вересня 2024

Щира гостинність – наша традиція

25 вересня 2024 р. відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка. Зустрічала гостей дружна викладацько-студентська родина факультету у складі деканки Віти Цирульнікової, заступниці декана по роботі зі студентами Олени Тищенко, завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран, відповідальних за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Андрія Собіна і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірини Корецької, студентської ради факультету і активних першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостями профорієнтаційного івенту були здобувачі освіти 1-3 курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ і школярі закладів освіти м. Києва. Студенти коледжу зі своєю викладачкою Іриною Пархомець завітали на запрошення Лариси Шаран. Колективу факультету дуже приємно, що здобувачі старших курсів коледжу активно долучаються до профорієнтаційних івентів факультету і університету.

З діяльністю університету і факультету, особливостями теоретичної та практичної підготовки, можливостями для професійного та особистісного розвитку, працевлаштування і кар’єрного зростання у сфері HoReCa гостей познайомили Віта Цирульнікова і Олена Тищенко.

За ініціативи завідувачки випускової кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віти Цирульнікової кондитерський майстер-клас для гостей провела здобувачка наукового ступеня доктора філософії (PhD) Алла Запорожан.

Алла Запорожан – екс-шеф-кухарка ресторану «Сто років тому вперед» Євгена Клопотенка, а нині – власниця online-кондитерської «Milk Penguin», організаторка майстер-класів з кондитерського мистецтва.

У кулінарній студії кафедри готельно-ресторанної справи шеф-кондитерка презентувала приготування десерту «Пташине молоко» за  авторською рецептурою, пояснювала основні технологічні етапи і щедро ділилася секретами професійної майстерності.

Дегустаційний сет пташиного молока у складі таких смаків, як матча, кава, какао, кокос, малина, горіховий викликав сенсорний захват у гостей.

Далі на них очікувала екскурсія до Науково-технічної бібліотеки НУХТ, Музею історії та розвитку НУХТ, студентського клубу університету і зустріч-нетворкінг із фахівцями Приймальної комісії НУХТ. Організатори Дня гостинності вдячні Олені Безпалько за фахове консультування і плідну співпрацю колективу Приймальної комісії з професійної орієнтації молоді.

Під час екскурсії кампусом НУХТ на запитання майбутніх вступників активно відповідали і ділися враженнями від університетського життя в.о. голови студентської ради факультету Поліна Ляхович і голова профорієнтаційного сектору Катерина Асташенко.

Дружня, тепла, творча атмосфера панувала цього дня на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка. Колектив підрозділу не прощається зі здобувачами освіти Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ і школярами, а чекає скорих зустрічей, адже новий навчальній рік університету обіцяє бути насичений профорієнтаційними івентами.

Опублікований: 27-09-2024
Читайте також:
Прокачування hard skills разом із Уповноваженою особою з якості Корпорації «Артеріум»

22 квітня в рамках дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» бакалаври-біотехнологи третього курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» мали неймовірну можливість прокачати свої hard skills разом із Уповноваженою особою з якості Корпорації «Артеріум», фахівчинею з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прокачування hard skills разом із Уповноваженою особою з якості Корпорації «Артеріум» 25 квітня 2024

Лекція іноземною мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки відповідно до плану заходів на поточний навчальний рік організувала лекцію-зустріч у режимі онлайн-трансляції з європейською компанією-лідером у галузі пневмоавтоматики – CAMOZZI Аutomation. Починаючи із 2006 року, фахівці компанії активно спонсорують і підтримують розвиток освітніх програм НУХТ і кафедри,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція іноземною мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 28 вересня 2021

Викладачі і студенти кафедри екології та збалансованого природокористування взяли участь у Міжнародному екологічному форумі

14 вересня у Київській міській державній адміністрації  відбувся Міжнародний екологічний форум до Міжнародного дня озонового шару, що проводиться кожного року. Цей захід відвідали і представники кафедри екології та збалансованого природокористування, доценти Ольга Тогачинська, Оксана Салавор і магістри Аліна Расулова та Олександр Антофій. Тема Фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі і студенти кафедри екології та збалансованого природокористування взяли участь у Міжнародному екологічному форумі 17 вересня 2018