Н У Х Т

Щира гостинність – наша традиція

27 вересня 2024

Щира гостинність – наша традиція

25 вересня 2024 р. відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка. Зустрічала гостей дружна викладацько-студентська родина факультету у складі деканки Віти Цирульнікової, заступниці декана по роботі зі студентами Олени Тищенко, завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран, відповідальних за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Андрія Собіна і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірини Корецької, студентської ради факультету і активних першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостями профорієнтаційного івенту були здобувачі освіти 1-3 курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ і школярі закладів освіти м. Києва. Студенти коледжу зі своєю викладачкою Іриною Пархомець завітали на запрошення Лариси Шаран. Колективу факультету дуже приємно, що здобувачі старших курсів коледжу активно долучаються до профорієнтаційних івентів факультету і університету.

З діяльністю університету і факультету, особливостями теоретичної та практичної підготовки, можливостями для професійного та особистісного розвитку, працевлаштування і кар’єрного зростання у сфері HoReCa гостей познайомили Віта Цирульнікова і Олена Тищенко.

За ініціативи завідувачки випускової кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віти Цирульнікової кондитерський майстер-клас для гостей провела здобувачка наукового ступеня доктора філософії (PhD) Алла Запорожан.

Алла Запорожан – екс-шеф-кухарка ресторану «Сто років тому вперед» Євгена Клопотенка, а нині – власниця online-кондитерської «Milk Penguin», організаторка майстер-класів з кондитерського мистецтва.

У кулінарній студії кафедри готельно-ресторанної справи шеф-кондитерка презентувала приготування десерту «Пташине молоко» за  авторською рецептурою, пояснювала основні технологічні етапи і щедро ділилася секретами професійної майстерності.

Дегустаційний сет пташиного молока у складі таких смаків, як матча, кава, какао, кокос, малина, горіховий викликав сенсорний захват у гостей.

Далі на них очікувала екскурсія до Науково-технічної бібліотеки НУХТ, Музею історії та розвитку НУХТ, студентського клубу університету і зустріч-нетворкінг із фахівцями Приймальної комісії НУХТ. Організатори Дня гостинності вдячні Олені Безпалько за фахове консультування і плідну співпрацю колективу Приймальної комісії з професійної орієнтації молоді.

Під час екскурсії кампусом НУХТ на запитання майбутніх вступників активно відповідали і ділися враженнями від університетського життя в.о. голови студентської ради факультету Поліна Ляхович і голова профорієнтаційного сектору Катерина Асташенко.

Дружня, тепла, творча атмосфера панувала цього дня на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка. Колектив підрозділу не прощається зі здобувачами освіти Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ і школярами, а чекає скорих зустрічей, адже новий навчальній рік університету обіцяє бути насичений профорієнтаційними івентами.

Опублікований: 27-09-2024
Читайте також:
«Перші ластівки» кафедри фінансів

«Першими ластівками» випуску 2020 стали магістри денної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». Випускники успішно захистили 22 магістерські роботи тільки на «відмінно» та «добре». За результатами успішного навчання п’яти магістрам надали рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою. Поряд із ґрунтовни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Перші ластівки» кафедри фінансів 17 лютого 2020

Багатовекторна профорієнтація

14 березня викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів одночасно провели профорієнтаційні заходи в двох містах України. Відповідальний за профорієнтаційну роботу в Навчально-науковому інституті харчових технологій і по кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський згідно з договорами про співпрацю відвідав Боярс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багатовекторна профорієнтація 17 березня 2025

Засоби відновлення рівноваги – soft skills від фахівців Хартфулнес Інституту

За ініціативи викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, в рамках співпраці НУХТ і Громадської організації «Хартфулнес Інститут», відбулася онлайн-лекція «Йога та медитація як необхідні складові Аюрведичних знань». До події долучилися як здобувачі, так і викладачі нашого університету, Полтавського державного аграрного уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засоби відновлення рівноваги – soft skills від фахівців Хартфулнес Інституту 26 лютого 2025

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

11 червня 2021 р. в університеті працювала ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій  EUforUA (611278-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 21 липня 2021