Н У Х Т

Scientia ad omnes!

13 листопада 2024

Scientia ad omnes!

Найперша, найважливіша і найскладніша складова частина будь-якої роботи – чи то курсової, чи кваліфікаційної – це пошук інформації. Саме дані з літературних джерел – фундамент і каркас роботи. Вимоги до таких робіт передбачають використання актуальних наукових публікацій. Але у сучасному світі, де інформація є в першу чергу цінним товаром, далеко не усі наукові статті можна знайти у вільному доступі, особливо, якщо мова йде про наукові дослідження останніх років.

Тож, магістранти-біотехнологи та здобувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» разом із викладачкою дисциплін «Методологія та організація наукових досліджень» і «Планування експериментів та методологія наукових досліджень у біотехнологіях» Оксаною Скроцькою відвідали науково-технічну бібліотеку університету.

Завідувачка відділу інформаційних технологій Інна Путіліна радо зустріла відвідувачів. Вона розповіла про особливості роботи з сайтом бібліотеки, електронним каталогом, інституційним репозитарієм, пошуком статей у базах даних Scopus та Web of Science.

Здобувачі поновили доступ до електронної бібліотеки та дізналися більше про роботу з науковими базами даних, а також про можливість отримання доступу до наукових статей через платформу міжбібліотечного абонементу RapidILL. Завдяки цій платформі вони можуть безкоштовно замовити та отримати в електронній формі наукові матеріалів, оприлюднені у закордонних періодичних виданнях.

Здобувачі висловлюють щиру подяку за надану можливість ознайомитися з ресурсами та можливостями бібліотеки НУХТ!

Опублікований: 13-11-2024
Читайте також:
Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. Модуль 1. Оптимізація технологічних процесів в зернових технологіях» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна 25 жовтня 2021

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Магістранти другого року навчання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали новий навчальний рік із зустрічі з завідувачем кафедри Анатолієм Куцом, гарантом освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», професором Віталієм Прибильським і викладачами кафедри. На зустрічі обговорили підготовку до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 вересня 2022

Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця

2 лютого 2022 р. кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка організувала відкриту англомовну лекцію за напрямом оздоровчого харчування від індійських колег із Теланганського державного університету садівництва ім. Шрі Конди Лаксмана. Лекцію «Новітні систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця 02 лютого 2022

Тренером із ресурсоефективного ощадливого виробництва виступив викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

28 травня 2021 р. доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ Олексій Пилипенко виступив тренером у онлайн-тренінгу «Впровадження ресурсоефективного ощадливого виробництва в промисловості та HoReCa», що проводився Мережею центрів інформаційної підтримки бізнесу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренером із ресурсоефективного ощадливого виробництва виступив викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 31 травня 2021