Н У Х Т

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

18 березня 2024

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Саморозвиток і підвищення рівня навичок викладачів відіграють важливу роль у якості надання освітніх послуг, у становленні студента як кваліфікованого та реалізованого робітника, в удосконаленні та забезпеченні освітнього процесу.

Саме тому заходи на зразок «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач» від компанії UGEN є дуже важливими. На воркшопах в межах проєкту від компаній-роботодавців викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко, Вікторія Кійко, Оксана Мельник та Анастасія Божко дізналися про нові методики та підходи бізнес-освіти, розвинули власні софт-скіли і підтвердили свій високий професіоналізм, отримавши відповідні сертифікати за підсумками успішного складання залікового завдання – опитування у формі тесту.

Участь у таких проєктах дає можливість дослідити інтереси стейкхолдерів та удосконалювати освітні програми кафедри, роблячи їх максимально актуальними та відповідними до потреб ринку праці.

Викладачі вдячні компанії UGEN за професійний захід і надану можливість саморозвитку. Не зупиняємося на досягнутому! Все буде Україна!

Опублікований: 18-03-2024
Читайте також:
Оголошено конкурс на отримання Премії КМУ за розроблення і впровадження інноваційних технологій за 2020 рік

Почався конкурс на отримання Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій за 2020 рік. Відповідне оголошення було розміщено на сайті МОН. Одержати Премію можуть роботи, результатом яких є реалізовані інноваційні проєкти. Щороку присуджується до 5 премій, розмір кожної наразі становить 200 тис гривень. Що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оголошено конкурс на отримання Премії КМУ за розроблення і впровадження інноваційних технологій за 2020 рік 04 червня 2020

Гарна традиція – підсумовувати у листопаді: в університеті відбулася конференція 24-ї секції Наукової ради МОН

10-11 листопада 2020 р. у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України в університеті працювала ІХ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції». П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарна традиція – підсумовувати у листопаді: в університеті відбулася конференція 24-ї секції Наукової ради МОН 12 листопада 2020

Інтелектуальні змагання на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Сезон інтелектуальних змагань на факультеті біотехнології та екологічного контролю 14 вересня продовжився факультетським брейн-рингом серед груп першого курсу. Перемогу в запеклій боротьбі здобули найдостойніші: 1 місце вибороли «Музи» з групи БТ-1-32 місце – «Розумовські» з групи ЕК-1-53 місце – «Антибіотики» з групи БТ-1-1 На факультеті часто ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальні змагання на факультеті біотехнології та екологічного контролю 15 вересня 2021

Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

18 червня відбувся черговий англомовний освітній вебінар від міжнародного партнера кафедри готельно-ресторанної справи Swiss Education Group (SEG). Участь у заході у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» брали здобувачі 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Формат – панельна дискусія від управлінців міжнародної г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 22 червня 2020