Н У Х Т

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

18 березня 2024

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Саморозвиток і підвищення рівня навичок викладачів відіграють важливу роль у якості надання освітніх послуг, у становленні студента як кваліфікованого та реалізованого робітника, в удосконаленні та забезпеченні освітнього процесу.

Саме тому заходи на зразок «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач» від компанії UGEN є дуже важливими. На воркшопах в межах проєкту від компаній-роботодавців викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко, Вікторія Кійко, Оксана Мельник та Анастасія Божко дізналися про нові методики та підходи бізнес-освіти, розвинули власні софт-скіли і підтвердили свій високий професіоналізм, отримавши відповідні сертифікати за підсумками успішного складання залікового завдання – опитування у формі тесту.

Участь у таких проєктах дає можливість дослідити інтереси стейкхолдерів та удосконалювати освітні програми кафедри, роблячи їх максимально актуальними та відповідними до потреб ринку праці.

Викладачі вдячні компанії UGEN за професійний захід і надану можливість саморозвитку. Не зупиняємося на досягнутому! Все буде Україна!

Опублікований: 18-03-2024
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія»

Спеціальна загальноосвітня школа «Надія» була заснована 2 жовтня 1992 року для дітей із важкими соматичними та психофізичними вадами. Тут навчаються дітки з комплексними патологіями. Головна мета школи – реалізація права громадян із вадами фізичного та розумового розвитку на освіту, формування та розвиток соціально зрілої, творчої особистості, забе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у столичної школи «Надія» 12 червня 2025

Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій

За ініціативи проректорки з науково-педагогічної та виховної роботи, професорки Лариси Арсеньєвої продовжується наукове консультування викладачами університету підприємств, установ, організацій. Зокрема відповідно до договору між ТОВ «ЕСМАШ-3», що спеціалізується на вирощуванні овочів, баштанних культур, коренеплодів, бульбоплодів і грибів, універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій 12 листопада 2024

У Науково-технічній бібліотеці університету розпочала роботу тематична виставка

2017 рік оголошений Міжнародним роком стійкого туризму в інтересах розвитку. Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію про важливість міжнародного туризму, який сприяє кращому взаєморозумінню між народами в усьому світі, підвищує обізнаність про багату спадщину різних цивілізацій і допомагає кращому розумінню цінностей, властивих різним культурам,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Науково-технічній бібліотеці університету розпочала роботу тематична виставка 20 лютого 2017

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності

До Форуму академічної доброчесності, організованого командою Unicheck Україна та Національним агентством із забезпечення якості освіти, долучилася понад 1000 учасників і серед них викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів нашого університету. Головна тема заходу – академічна доброчесність у вищій освіті в умовах кризи. Спікери – заступник ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності 10 жовтня 2022