Н У Х Т

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу

05 листопада 2020

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу

Уже третій рік поспіль у Києві в рамках виставки «WINE&SPIRITS» (в цьому році 3-5 листопада 2020 р.) відбувається міжнародний дегустаційний конкурс «UKRAINE WINE&SPIRITS AWARDS-2020», направлений на підвищення якості виробництва та культури споживання вин і спиртних напоїв і надання компаніям-виробникам ефективного інструменту просування своєї продукції на вітчизняному та закордонному ринку.

На запрошення організаторів в журі працювала професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства НУХТ Марина Білько.

Усі зразки конкурсу оцінювалися за 100-бальною системою oiv із застосуванням професійного програмного забезпечення на платформі gustos.life, яке виключає можливості помилок і будь-які втручання в результати конкурсу, так як використовує технологію блокчейн.

Дегустували двома сетами, оцінили 37 білих столових та ігристих вин і 34 червоних зразки. Журі відзначило високий рівень цьогорічних домінантів – фахівців приємно здивували своєї якістю нові виробники та порадували незмінною відомі бренди! Українському вину бути!

Опублікований: 05-11-2020
Читайте також:
На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції запросив здобувачів освіти комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» на гостину до НУХТ. Разом із доценткою Зоряною Романовою гості відвідали ключові об'єкти університету, зокрема навчальні лабораторії, актову залу та бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості 09 квітня 2025

Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни

6 березня феєричне видовище розгорнулося на сцені актової зали університету. Колектив Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку, студенти та гості НУХТ вітали жінок із 8 Березня, й презентували свої творчі подарунки. Розпочався вечір із теплого щирого вітання першого проректора університету Володимира Ярового. А далі сл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни 06 березня 2018

Сім наших спеціальностей мають особливу підтримку держави!

Існує низка спеціальностей, фахівців з яких нагально потребує наша держава, тож ці спеціальності мають особливу підтримку. При вступі на спеціальності, що мають особливу підтримку держави, для здобуття ступеня бакалавра для заяв вступників із пріоритетністю 1 та 2 застосовується галузевий коефіцієнт до конкурсного бала 1,02. Також до конкурсного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сім наших спеціальностей мають особливу підтримку держави! 25 липня 2025

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – на форумі «Олійно-Жирова Індустрія»

У черговий раз зібралися виробники рослинних олій, обладнання для підприємств олійно-жирової галузі на Міжнародній агропромисловій виставці «Олійно-Жирова Індустрія». У рамках виставки відбулася конференція «Інновації в Олійно-Жировій Індустрії», на якій обговорювали: технології виробництва олій та жирів; інноваційні методи перероблення олії; якіс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – на форумі «Олійно-Жирова Індустрія» 12 вересня 2024