Н У Х Т

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу

05 листопада 2020

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу

Уже третій рік поспіль у Києві в рамках виставки «WINE&SPIRITS» (в цьому році 3-5 листопада 2020 р.) відбувається міжнародний дегустаційний конкурс «UKRAINE WINE&SPIRITS AWARDS-2020», направлений на підвищення якості виробництва та культури споживання вин і спиртних напоїв і надання компаніям-виробникам ефективного інструменту просування своєї продукції на вітчизняному та закордонному ринку.

На запрошення організаторів в журі працювала професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства НУХТ Марина Білько.

Усі зразки конкурсу оцінювалися за 100-бальною системою oiv із застосуванням професійного програмного забезпечення на платформі gustos.life, яке виключає можливості помилок і будь-які втручання в результати конкурсу, так як використовує технологію блокчейн.

Дегустували двома сетами, оцінили 37 білих столових та ігристих вин і 34 червоних зразки. Журі відзначило високий рівень цьогорічних домінантів – фахівців приємно здивували своєї якістю нові виробники та порадували незмінною відомі бренди! Українському вину бути!

Опублікований: 05-11-2020
Читайте також:
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології»: підсумкова конференція 2025

10 квітня 2025 року на базі кафедри біотехнології і мікробіології відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології». Цей щорічний захід об’єднує талановиту молодь з усієї України, яка працює над вирішенням актуальних завдань сучасної біотехнології в різних її нап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології»: підсумкова конференція 2025 11 квітня 2025

Про почуття англійською

Вивчення іноземної мови базується на чотирьох основних принципах: читання, письмо, говоріння та сприйняття мови на слух. Ні для кого не секрет, що опанувати останнє – найскладніше. Можна мати чималий словниковий запас, добре говорити і читати, але досить важко розпізнавати знайомі слова в потоці мовлення (не кажучи вже про незнайомі). Існує декільк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про почуття англійською 30 жовтня 2020

Співпраця кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами  триває

14  червня 2022 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів спеціальності  «Облік і оподаткування» зі стейкхолдеркою, першою заступницею головного бухгалтера ДП «Сангрант Плюс» Анастасією Мануіловою. Гостьова лекція «Професійні аспекти та необхідність підвищення кваліфікації бухгалтерів в умовах конкуренції на ринку праці» дала можливість здобувачам ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами триває 15 червня 2022