У рамках опанування дисциплін «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» та «Харчові добавки: гармонізація регламентів ЄС у виробництві молочних і молоковмісних продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» традиційно відбулася лекція, яка закріплена в рамках цих дисциплін за керівником відділу індустріальних продажів компанії «Бест вей фудз» Іваном Зоренком.
Уже третій рік поспіль фахівець читає лекції для здобувачів вищої освіти, що є вагомим внеском у підготовку висококваліфікованих фахівців. Цього разу під час лекції на тему «Супровідні документи. Продаж харчових добавок В2В напрямок» Іван Зоренко розповів про правила закупівлі харчових добавок у країнах Європейського Союзу. Здобувачі вищої освіти дізналися про перелік супроводжуючих документів, які має надати виробник харчових добавок, навів приклади сертифікатів якості та безпечності харчових добавок, акцентував увагу на тенденціях змін, які відбуваються в законодавстві з харчових добавок. Лектор також розповів про обов’язки компаній-імпортерів під час оформлення документів та реалізації харчових добавок.
Лекторки дисциплін Олена Білик та Оксана Кочубей-Литвиненко висловлюють вдячність шановному Івану Зоренку за цікаву лекцію і щорічну, плідну співпрацю у підготовці здобувачів.