Н У Х Т

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу

18 вересня 2020

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Літо-2020 для викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу відзначилося продуктивною роботою над вдосконаленням педагогічної майстерності. Зокрема, доценти Тетяна Мірзодаєва і Юрій Сологуб успішно пройшли онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО України на тему «Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його нормативно-правове впровадження у підготовку фахівців з економіки, туризму та державного управління».

Організаторами стажування виступили Вища школа туризму і екології в Сухій Бескидській (Польща), Львівський державний інститут економіки і туризму (Україна) та Академія міжнародних програм практик і стажувань «PROFI STUDY&WORK» ГО «Освітній ресурсний центр».

Метою онлайн-стажування було ознайомлення з європейськими інноваційним підходами до надання освітніх послуг, новітніми унікальними методиками у викладацькій діяльності, основними тенденціями розвитку економіки, туризму, державного управління у Європейському Союзі, зокрема Польщі.

Найкращі спікери поділилися цінною інформацією та яскравими презентаціями. Стажування передбачало ряд онлайн-конференцій з можливістю дискусії. Цікаві теми, топові лектори, приємна аудиторія. Викладачі отримали нові теоретичні знання, опанували новітні унікальні методики, поглибили досвід викладацької діяльності, обмінялися корисною інформацією із зарубіжними колегами та зав’язали нові наукові зв’язки.

Після завершення стажування викладачі отримали сертифікати про проходження міжнародного стажування на базі Вищої школи туризму і екології в Сухій Бескидській (180 годин аудиторної та індивідуальної роботи).

Опублікований: 18-09-2020
Читайте також:
Міжнародні стажування наших викладачів тривають!

Військова агресія росії не стає на заваді викладачам нашого навчально-наукового комплексу продовжувати підвищення своєї кваліфікації. Ось і заступниця директора Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ з навчальної роботи Ірина Тарасюк з 12 лютого по 20 березня 2022 року пройшла міжнародне стажування «Фандрейзинг та осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стажування наших викладачів тривають! 01 квітня 2022

Магістранти оцінили освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Здобувачі освіти першого курсу магістратури кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися й обговорили зміст освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Перше знайомство з програмою відбулося ще коли вони навчалися у бакалавраті. Тепер же студенти побачили новий, удосконалений ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти оцінили освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 11 січня 2022

Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів продовжують залучати до навчального процесу провідних фахівців-практиків. Цього тижня здобувачі освіти мали два цікавих й корисних для професійного розвитку гостьових івенти. 4 листопада гостьове заняття на тему «Підготовка та планування наукового дослідження та його практична реалізація» в рамках ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів 07 листопада 2024

У центрі уваги – дуальна освіта

Днями науково-педагогічні працівники університету взяли участь у ITeachers Meet-Up: «Дуальна освіта: кращі практики та виклики впровадження». Подія була ініційована компанією SoftServe Academy й відбулася у форматі круглого столу онлайн. Під  час відкритої дискусії обговорювалися актуальні питання впровадження дуальної освіти. Застосування цієї фо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – дуальна освіта 27 грудня 2023