Lean Institute Ukraine провів відкритий вебінар «Як підвищити продуктивність на 40% без додаткових інвестицій?», у якому взяли участь викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, продовжуючи свій розвиток у напрямку глибокого розуміння підходів до бережливо виробництва.
Спікером виступив президент Lean Institute Ukraine Сергій Комберянов, який має 10 років практики впровадження інструментів бережливого виробництва на українських підприємствах і не тільки.
На вебінарі були розкритті питання загального формування Lean-підходів, що ґрунтується на п’яти принципах. Детально був презентований інструмент бережливого виробництва – ключі Кабаяші. Поряд із цим були також продемонстровані практичні кейси тих українських компаній, які вже маються довід впровадження Lean-виробництва.
Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює вдачність Lean Institute Ukraine за цікавий і корисний захід.