Н У Х Т

Продовжуємо розвиток у напрямку LEAN

02 лютого 2022

Продовжуємо розвиток у напрямку LEAN

Lean Institute Ukraine провів відкритий вебінар «Як підвищити продуктивність на 40% без додаткових інвестицій?», у якому взяли участь викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, продовжуючи свій розвиток у напрямку глибокого розуміння підходів до бережливо виробництва.

Спікером виступив президент Lean Institute Ukraine Сергій Комберянов, який має 10 років практики впровадження інструментів бережливого виробництва на українських підприємствах і не тільки.

На вебінарі були розкритті питання загального формування Lean-підходів, що ґрунтується на п’яти принципах. Детально був презентований інструмент бережливого виробництва – ключі Кабаяші. Поряд із цим були також продемонстровані практичні кейси тих українських компаній, які вже маються довід впровадження Lean-виробництва.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює вдачність Lean Institute Ukraine за цікавий і корисний захід. 

Опублікований: 02-02-2022
Читайте також:
Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти. Ще жодний навчальний рік не обходився без захисту бодай одного міжкафедрального дипломного проєкту. Суть полягає в тому, що здобувачі освіти різних освітньо-професійних програм виконують дослідження якоїсь спільної тематики, але кожний у розрізі своєї спеціальності чи ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт 19 лютого 2021

На науковому семінарі у Відні відзвітувала аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У європейських науково-дослідних колективах існує гарна практика – регулярні наукові семінари, на яких науковці, особливо молоді, звітують та діляться своїми результатами роботи за певний нетривалий період. У лабораторії Університету Природних ресурсів та природничих наук (БОКУ, Відень), керівником якої є професор Роланд Людвіг, також підтримують ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На науковому семінарі у Відні відзвітувала аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 22 жовтня 2021

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції»

25-28 січня 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету працювала державна екзаменаційна комісія зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції». Державна атестація студентів відбулася у формі комплексного кваліфікаційного іспиту. Робота комісії організована відповідно до нормативних документів за затвердже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» 30 січня 2017

Високий професійний рівень викладання демонструють викладачі навчально-наукового комплексу університету

28 березня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося відкрите заняття з предмету «Периферійні пристрої» в групі 3-Е-27. Заняття проводив викладач спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»  Олександр Лисенко. Лекція «Цифрові фотоапарати» дозволила студентам зрозуміти будову, принцип дії та характеристики сучасних ци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий професійний рівень викладання демонструють викладачі навчально-наукового комплексу університету 28 березня 2018