Н У Х Т

Продовжуємо плідну співпрацю з Фондом освітніх ініціатив

28 лютого 2025

Продовжуємо плідну співпрацю з Фондом освітніх ініціатив

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з Фондом освітніх ініціатив, започатковану у ході підготовки та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Chill Pro Tech Zone Students Awards-2025».

Цього тижня був підписаний Меморандум про співпрацю, у рамках якого разом із нашим науково-педагогічним колективом Фонд продовжить популяризувати інженерно-технічну та STEM-освіту серед старшокласників закладів загальної середньої освіти України; проводити щорічні конкурси фахової майстерності за світовими стандартами WorldSkills; працювати над покращенням освітніх програм і впровадженням якісних ППП проєктів.

Нагадаємо, Фонд освітніх ініціатив понад 11 років сприяє розвитку вітчизняної ІТ-індустрії та популяризації інновацій як способу мислення.

Представники Фонду висловили подяку колективам кафедри та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого за активну соціально відповідальну позицію та щоденну велику роботу для кращого майбутнього дітей України.

Опублікований: 28-02-2025
Читайте також:
Здобувачі-експерти на BFI: сучасні технології в дії

У рамках практичної підготовки здобувачі освітньо-професійних програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Lean-виробництво харчової продукції» разом із викладачками кафедри експертизи харчових продуктів здійснили навчальну екскурсію на підприємство ТОВ «Bakery Food Industry» (BFI) – одне з провідних виробників хлібобулочних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на BFI: сучасні технології в дії 02 травня 2025

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності

Про альтернативні способи приготування кави дізналися третьокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно -ресторанна справа» під час вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє». На запрошення лекторки дисципліни Ольги Пушки професійний майстер-клас з приготування кави з наступним капінгом провів бариста столичного закладу ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності 14 жовтня 2024

Вступники на контракт зможуть претендувати на гранти від держави

Кабінет міністрів України ухвалив рішення, згідно з яким цьогорічні вступники на бакалавра на контракт зможуть отримати гранти для покриття частини вартості навчання протягом усієї освітньої програми. Подати заявку й претендувати на грант І рівня (15 тисяч гривень) зможуть вступники, які будуть зараховані на контракт на денну або дуальну форму нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники на контракт зможуть претендувати на гранти від держави 26 липня 2024

Вітаємо нового доктора технічних наук кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування!

Сьогодні на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 відбувся успішний захист дисертації «Науково-практичні засади інтенсифікації гідродинамічних процесів у струминних апаратах харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо нового доктора технічних наук кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування! 25 червня 2025