Н У Х Т

Про використання гідроколоїдів у харчових продуктах дізнались студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

07 грудня 2022

Про використання гідроколоїдів у харчових продуктах дізнались студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових і косметичних продуктів» прослухали гостьову лекцію від провідного технолога із харчових технологій та власника TAT FOOD TECHNOLOGY (Спільнота технологів харчової промисловості) Сергія Шилка.

На лекції були присутні також здобувачі освітнього ступеню «бакалавр» спеціальностей «Харчові технології», «Хімічні технології та інженерія» та освітнього ступеню «магістр» освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і викладачі кафедри.

Слухачі дізналися про асортимент сучасних гідроколоїдів, представлених на ринку, їх функції, особливості використання. Лектор навів цікаві кейси з власного досвіду використання таких добавок і приклади рецептур, а також наголосив на важливості навичок soft skill у роботі технолога.

До лекції долучились і партнери Сергія Шилка – засновниця біотехнологічної лабораторії компанії «Інтерстарч» Марина Кривохижа (РhD), яка познайомила здобувачів із біотехнологією одержання ксантанової камеді, а також директорка з якості «ТБфрут» Наталія Демчищак.

Особливо цінною ця лекція була ще й тому, що на разі Сергій Шилко виконує найсвятішу місію – захищає Україну від збройної агресії, за що ми йому щиро вдячні!

Опублікований: 07-12-2022
Читайте також:
Про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах на черговому засіданні English Speaking club

У непростий час пандемії та карантину викладачка кафедри ділової іноземної мови Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели чергове засідання English Speaking club у онлайн-режимі на тему «E-learning». Розпочали з мотиваційної промови Stuart Snuggs і Наталії Божок, про те, що онлайн-навчання є чудовою можливістю для саморозвитк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах на черговому засіданні English Speaking club 26 травня 2021

Випускний у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

Випускний вечір для кожного студента буває раз у житті. Цього року він відбувся під час повномасштабної війни в Україні. Без зустрічі світанку всією групою, без вечірки та урочистого зібрання в прикрашеній залі усіх випускників, без запрошення почесних гостей, батьків і родичів, але обов’язково з видачею головного документа – диплома.  Цьогоріч См...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ 14 липня 2022

Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра

У квітні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та головчині ГО «Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпро» Олени Булах укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти, з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Сторони також запланували співпрацю у галузі навчально-методичної, науково-практичної та осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра 07 квітня 2023