Н У Х Т

Про розширення змісту освітніх програм на круглому столі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

24 грудня 2021

Про розширення змісту освітніх програм на круглому столі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відбувся черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків», який зібрав більше 20 гостей. Серед них – представники бізнесу, навчальних закладів і здобувачі освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології»

Відкрив засідання круглого столу завідувач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Валентин Петренко, привітавши учасників заходу та повідомивши про успішне проходження кафедрою акредитації двох освітніх програм освітнього ступеню «Магістр». Також він проінформував присутніх про результати вступної компанії 2021 року.

Головне питання, що розглядалося на зустрічі, – обговорення доцільності та можливості розширення змісту освітніх програм «Теплоенергетика та енергоефективні технології» та «Холодильні техніка та технології» вивченням особливостей сертифікацій BREEAM для освітнього ступеня «Магістр» та енергомоделюванням будівель у програмі IESVE. З доповідями стосовно цих питань виступили доценти Олексій Пилипенко та Роман Грищенко, а також сертифікований BREEAM-аудитор Максим Кривошеєв. Озвучені питання викликали жвавий інтерес і довгу дискусію учасників заходу. З рештою, одностайним рішенням було рекомендовано продовжувати роботу з інтеграції вказаних питань у навчальний процес та провести більш ґрунтовне обговорення можливостей і перспектив використання програми IESVE на науковому семінарі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки після новорічних свят.

У заключному слові модератор заходу Олексій Пилипенко подякував присутнім за приділений час і привітав усіх із прийдешніми Новим Роком і Різдвом Христовим. 

Опублікований: 24-12-2021
Читайте також:
Дистанційне навчання: точки дотику

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, крім безпосередньої підготовки фахівців-біотехнологів, забезпечує опанування основ загальної та галузевої мікробіологій для здобувачів інших навчальних структур університету. Для майбутніх технологів різних галузей харчової промисловості знання з мікробіології є невід’ємною складовою якісної професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційне навчання: точки дотику 28 квітня 2022

Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи

Студентське життя майбутніх маркетологів на кафедрі маркетингу ніколи не буває одноманітним. Дружний колектив кафедри завжди намагається знайти для них щось цікаве та підкинути нові ідеї для креативних започаткувань і просто приємного проведення часу. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами кафедри поринули у країну дитинства, чарівний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи 16 жовтня 2018

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 червня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Розуміння та основи Аюрведи, основні принципи аюрведичних харчових звичок» аюрведичного лікаря-кардіолга Джаянта Кумар Даса і представника Global Heartfuintss Institute в Україні, члена Української асоціації Аюрведа-Йоги Арнаба Ройчурамоні. На ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 червня 2023

Зустріч із прекрасним

Приємну весняну прогуляну до Музею Богдана та Варвари Ханенків організували кураторки груп ХЧ-2-1, ХЧ-2-2 та ХЧ-3-4, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олена Павлюченко та Ірина Корецька. Музей має найзначнішу колекцію мистецтва Європи, Азії та Давнього світу в Україні. «Серцем» музейного зібрання є колекція видатних у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із прекрасним 11 квітня 2024