Н У Х Т

Про розширення змісту освітніх програм на круглому столі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

24 грудня 2021

Про розширення змісту освітніх програм на круглому столі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відбувся черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків», який зібрав більше 20 гостей. Серед них – представники бізнесу, навчальних закладів і здобувачі освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології»

Відкрив засідання круглого столу завідувач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Валентин Петренко, привітавши учасників заходу та повідомивши про успішне проходження кафедрою акредитації двох освітніх програм освітнього ступеню «Магістр». Також він проінформував присутніх про результати вступної компанії 2021 року.

Головне питання, що розглядалося на зустрічі, – обговорення доцільності та можливості розширення змісту освітніх програм «Теплоенергетика та енергоефективні технології» та «Холодильні техніка та технології» вивченням особливостей сертифікацій BREEAM для освітнього ступеня «Магістр» та енергомоделюванням будівель у програмі IESVE. З доповідями стосовно цих питань виступили доценти Олексій Пилипенко та Роман Грищенко, а також сертифікований BREEAM-аудитор Максим Кривошеєв. Озвучені питання викликали жвавий інтерес і довгу дискусію учасників заходу. З рештою, одностайним рішенням було рекомендовано продовжувати роботу з інтеграції вказаних питань у навчальний процес та провести більш ґрунтовне обговорення можливостей і перспектив використання програми IESVE на науковому семінарі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки після новорічних свят.

У заключному слові модератор заходу Олексій Пилипенко подякував присутнім за приділений час і привітав усіх із прийдешніми Новим Роком і Різдвом Христовим. 

Опублікований: 24-12-2021
Читайте також:
Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до захисту кандидатської дисертації

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в онлайн-режимі відбувся міжкафедральний науковий семінар «Вдосконалення технології самбуків з використанням  плодово-ягідного купажного напівфабрикату», на якому асистент кафедри Володимир Польовик представив результати своїх досліджень, за якими готується до захисту дисертації на здобуття ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до захисту кандидатської дисертації 06 липня 2021

Актуальні питання розвитку економіки в сучасних умовах обговорили наші студенти

18 жовтня 2018 року студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ взяли участь у Всеукраїнському економічному форумі «Актуальні питання розвитку економіки в сучасних умовах», що працював на базі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Учасники форуму представили ґрунтовні й практично спрямовані ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання розвитку економіки в сучасних умовах обговорили наші студенти 19 жовтня 2018

Продовжуємо плідну співпрацю з Фондом освітніх ініціатив

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з Фондом освітніх ініціатив, започатковану у ході підготовки та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Chill Pro Tech Zone Students Awards-2025». Цього тижня був підписаний Меморандум про співпрацю, у рамках якого разом із нашим науково-педагогічним к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо плідну співпрацю з Фондом освітніх ініціатив 28 лютого 2025

Чергове поповнення книжкової полички науковців

Визначальним елементом повноцінного харчування є білок. Його кількість і якість є фундаментальним чинником нормального функціонування організму людини та збереження її здоров’я протягом усього життя. Тому питанням встановлення рекомендованих і мінімальних норм споживання білка, а також методам оцінювання його якості присвячено багато наукових праць...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення книжкової полички науковців 24 травня 2024