Н У Х Т

Про основні принципи та практики Servant Leadership дізналися здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

08 грудня 2020

Про основні принципи та практики Servant Leadership дізналися здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

7 грудня 2020 р. здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу брали участь у вебінарі про основні принципи та практики Servant Leadership (Слуга-лідер).

Спікером онлайн-зустрічі був досвідчений спеціаліст Marshall Christensen, Ph.D. in Historу, Co-Founder, Co-Serve International, який побудував розмову у формі діалогу із студентами.

Під час виступу був розкритий зміст і принципи Servant Leadership – філософії лідерства, в якій головна мета – служити.

Servant-Leadership – це практична альтруїстична філософія, що підтримує людей, які вибирають спершу служіння, а вже потім керівництво, як спосіб надання більшої кількості послуг людям і організаціям. Службовець-лідер може займати, а може і не займати офіційну керівну посаду. Слуга-лідер заохочує співпрацю, довіру, далекоглядність, уважність, етичне використання влади і розширення повноважень.

Опублікований: 08-12-2020
Читайте також:
Фахівці Приймальної комісії НУХТ – учасники Форуму єдності «Сильні разом»

Днями у столичному парку «Наталка» відбувся масштабний форум єдності «Сильні разом», організований у межах міської цільової програми «Підтримка киян – Захисників та Захисниць України». Захід пройшов у форматі відкритої Майстерні для військовослужбовців, ветеранів, ветеранок і членів їхніх родин і мав на меті підтримку, реабілітацію та адаптацію за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Приймальної комісії НУХТ – учасники Форуму єдності «Сильні разом» 12 червня 2025

Сертифікати міжнародного стажування здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вручено!

Здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» закріплювали теоретичні знання та формували практичні навички під час виробничої практики і стажування у кращих готельних підприємствах Республіки Болгарія і Грецької Республіки. Для вручення сертифікатів до нашого університету завітали ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікати міжнародного стажування здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вручено! 05 листопада 2024

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

В університеті триває локальний моніторинг освітньо-професійних програм. 11 лютого колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провів засідання кафедри, на якому обговорив три освітні програми та подальшу їх актуалізацію щодо підготовки фахівців у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 лютого 2022

Місячник екологічного виховання та благоустрою у Вінницькому  коледжі НУХТ

Традиційно навесні  у Вінницькому  коледжі НУХТ проводиться місячник екологічного виховання та благоустрою з метою формування екологічної культури підростаючого покоління і гуманного ставлення до довкілля. У рамках місячника студенти І-ІІ курсів були залучені до участі в акції «За чисте довкілля», благоустрою подвір’я  коледжу та прилеглих територ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місячник екологічного виховання та благоустрою у Вінницькому коледжі НУХТ 25 травня 2018