Н У Х Т

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

16 квітня 2020

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала гостьову онлайн-лекцію «HR-консалтинг для готельно-ресторанного бізнесу»на платформі Zoom.

Запрошений лектор – управляюча мережі закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily», магістр з готельно-ресторанної справи і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 2014 року Аліна Ізмайлова, яка успішно очолює ресторан, пекарню та кав’ярню у місті Костянтинівка.

Онлайн-лекція від стейкхолдера для студентів 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у межах вивчення навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства». Також участь у зустрічі взяли викладачі кафедри готельно-ресторанної справи і колеги з інших кафедр факультету.

У межах зазначеної теми лектор поділилася з присутніми стратегічними і тактичними рішеннями в управлінні персоналом підприємств готельно-ресторанного бізнесу, рекомендаціями щодо розроблення HR-політики і формування ефективної команди однодумців зі злагодженою внутрішньою комунікацією, вимогами стейкхолдерів до співробітників і необхідними hard і soft skills для успіху у професії, супроводжуючи викладення матеріалу прикладами з власного управлінського досвіду.

Цікавий професійний бекграунд дозволив нашій випускниці залучити до активної комунікації аудиторію. Тому, під час другої частини онлайн-лекції спікер відповідала на всі хвилюючі питання: про роботу «EuroCityFamily» у карантинний період, роль SMM-маркетингу у просуванні закладів харчування, важливість вивчення іноземних мов у готельно-ресторанному бізнесі, власний досвід антикризового управління мережею ресторанних підприємств.

Випускниця тепло згадувала своїх викладачів, деякі з яких були присутні на лекції, і наголошувала на необхідності здобуття вищої освіти, наявності внутрішньої мотивації, саморозвитку і самовдосконаленні для успішної професійної та особистісної реалізації.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Аліні Ізмайловій за таку насичену і змістовну онлайн-лекцію, радий новій, хоч дистанційній зустрічі, адже у березні минулого року студенти 1-2 курсу мали змогу бути особисто присутніми на гостьовій лекції в університеті.

Бажаємо нашій талановитій випускниці успіхів в улюбленій професії, і до нових зустрічей у рідній Alma-mater!

Опублікований: 16-04-2020
Читайте також:
Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива 29 жовтня 2021

English Speaking Club для першокурсників

Кафедра іноземних мов професійного спрямування активно залучає здобувачів вищої освіти, майбутніх інженерів-технологів до різних видів діяльності, як навчальної так і позапредметної (non-subject activity) для формування і розвитку іншомовної професійно орієнтованої компетенції. Можливості для навчання і всебічного розвитку є завжди. Завдяки сукупно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking Club для першокурсників 23 травня 2025

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів

4 квітня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції 5.2 «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів 05 квітня 2023

Юні хіміки знайомляться з біотехнологіями

На кафедру біотехнології і мікробіології (БТМ) завітали учні 9-го класу ліцею № 293 Деснянського району м. Києва, які поглиблено вивчають хімію. Супроводжувала школярів їх класний керівник, вчитель хімії Надія Хринюк. Зустрічала відвідувачів і знайомила з перспективами навчання в університеті доцент кафедри БТМ Світлана Тетеріна. Знайомство з НУХТ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Юні хіміки знайомляться з біотехнологіями 10 квітня 2018