Н У Х Т

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

16 квітня 2020

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала гостьову онлайн-лекцію «HR-консалтинг для готельно-ресторанного бізнесу»на платформі Zoom.

Запрошений лектор – управляюча мережі закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily», магістр з готельно-ресторанної справи і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 2014 року Аліна Ізмайлова, яка успішно очолює ресторан, пекарню та кав’ярню у місті Костянтинівка.

Онлайн-лекція від стейкхолдера для студентів 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у межах вивчення навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства». Також участь у зустрічі взяли викладачі кафедри готельно-ресторанної справи і колеги з інших кафедр факультету.

У межах зазначеної теми лектор поділилася з присутніми стратегічними і тактичними рішеннями в управлінні персоналом підприємств готельно-ресторанного бізнесу, рекомендаціями щодо розроблення HR-політики і формування ефективної команди однодумців зі злагодженою внутрішньою комунікацією, вимогами стейкхолдерів до співробітників і необхідними hard і soft skills для успіху у професії, супроводжуючи викладення матеріалу прикладами з власного управлінського досвіду.

Цікавий професійний бекграунд дозволив нашій випускниці залучити до активної комунікації аудиторію. Тому, під час другої частини онлайн-лекції спікер відповідала на всі хвилюючі питання: про роботу «EuroCityFamily» у карантинний період, роль SMM-маркетингу у просуванні закладів харчування, важливість вивчення іноземних мов у готельно-ресторанному бізнесі, власний досвід антикризового управління мережею ресторанних підприємств.

Випускниця тепло згадувала своїх викладачів, деякі з яких були присутні на лекції, і наголошувала на необхідності здобуття вищої освіти, наявності внутрішньої мотивації, саморозвитку і самовдосконаленні для успішної професійної та особистісної реалізації.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Аліні Ізмайловій за таку насичену і змістовну онлайн-лекцію, радий новій, хоч дистанційній зустрічі, адже у березні минулого року студенти 1-2 курсу мали змогу бути особисто присутніми на гостьовій лекції в університеті.

Бажаємо нашій талановитій випускниці успіхів в улюбленій професії, і до нових зустрічей у рідній Alma-mater!

Опублікований: 16-04-2020
Читайте також:
Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020»

Вперше викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ беруть учать у фаховій виставці технологій промислового холодопостачання, кондиціонування та вентиляції «Промисловий холод-2020» не як відвідувачі, а як експоненти. Виставка працює 22-24 вересня у виставково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020» 23 вересня 2020

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023

На допомогу майбутній вступній кампанії

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила учнів 10-11 класів середньої загальноосвітньої школи №174 м. Києва з нашим університетом, зокрема з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Завдяки професіоналізму заступниці директо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу майбутній вступній кампанії 17 лютого 2023

Про особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції дізналися студенти й викладачі

22 березня 2018 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся семінар «Особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції» для студентів 3 і 4 курсів за участю ректора Інституту підготовки фахівців Ольги Демиденко та провідного інженера з розроблення та технічної перевірки стандартів Світлани Кохан. Окрім студентів на лекції бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції дізналися студенти й викладачі 23 березня 2018