Н У Х Т

Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі

28 серпня 2020

Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі

26 серпня 2020 р. у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук» завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін взяли участь у онлайн-лекції «Social media and their role in didactics under COVID-19».

Захід відбувся за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва та Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща).

Лекція розпочалася з вітального слова директора Центру, доктора юридичних наук, доцента Михайла Віхляєва.

Природу соціальних медіа та визначення їх впливу на навчальний процес у світі в умовах пандемії висвітлила завідувачка кафедри іноземних мов, керівниця міжнародного офісу в Куявському університеті у Влоцлавеку (Польща), експертка у галузі освіти та електронного навчання для дорослих Joanna Skiba. Після ґрунтовного виступу спікера, були обговорені, як позитивні, так і негативні особливості впливу.

Участь у стажуванні брали понад 100 науково-педагогічних співробітників закладів вищої освіти та наукових установ зі всієї України.

Опублікований: 28-08-2020
Читайте також:
Halloween на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: весело, креативно та пізнавально

Назва свята Halloween походить від словосполучення All Hallows' Eve – Вечір усіх святих, якій відзначають у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Традиція його святкування сягає корінням часів древніх кельтів, які мешкали на території Британії, Ірландії та Франції близько 2 тис. років тому. Вони вірили, що у цю ніч зникає кордон між світом живих і мертви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Halloween на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: весело, креативно та пізнавально 01 листопада 2024

Дослідження мікробних поверхнево-активних речовин тривають!

Кожний новий день експериментальної роботи з колегами-дослідниками – це можливість зробити свій внесок у науку та змінити світ. Учасниці студентського наукового гуртка «BIOTECH», що функціонує на кафедрі біотехнології і мікробіології, магістрантки спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження мікробних поверхнево-активних речовин тривають! 10 травня 2024

Відбулося перше засідання хімічного лекторію

Кафедра харчової хімії уже кілька років поспіль пропонує абітурієнтам освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій». Незважаючи на складні умови військового часу, наші викладачі продовжують традиційні заняття для старшокласників із різних куточків України. Як зазначають минулорічні слухачі, які вже є студентами нашого університету, отримані на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше засідання хімічного лекторію 05 грудня 2022

Профком готується до звітно-виборчої кампанії

21 травня 2024 року на плановому засіданні профкому голова Первинної профспілкової організації НУХТ Василь Пасічний ознайомив членів профкому з проєктом плану звітно-виборчої кампанії для успішної підготовки та проведення її у профспілковій організації університету. План був схвалений, і було запропоновано розмістити його на сторінці профкому на са...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком готується до звітно-виборчої кампанії 29 травня 2024