Н У Х Т

Приймальна комісія НУХТ радо допоможе вступникам пільгових категорій подати електронні заяви на вступ

10 серпня 2020

Приймальна комісія НУХТ радо допоможе вступникам пільгових категорій подати електронні заяви на вступ

Як повідомляють у МОН, цього року в ЄДЕБО реалізований новий модуль «Особи зі спеціальними умовами вступу», завдяки якому вступникам пільгових категорій надана можливість подання електронних заяв.

Особи, які мають спеціальні умови щодо участі у конкурсному відборі під час вступу та мають хоча б один сертифікат ЗНО 2017-2020 років (2018-2020 у разі подання сертифіката ЗНО з іноземної мови), можуть звернутися до будь-якого із закладів вищої (фахової передвищої) освіти для створення в ЄДЕБО картки фізичної особи та додання до неї даних документа, що підтверджує вказане право (зі сканованою копією цього документа).

«Заклади не мають права відмовити вступникам пільгових категорій, які звернулись до них з питань створення електронного кабінету, внесення заяв у електронній формі, завантаження додатка до документа про освіту, довідки про реєстрацію місця проживання чи інших документів, які потрібні для вступу, навіть якщо вступник має намір подавати заяви до іншого закладу», – зазначив заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко.

Відповідний лист МОН направило до закладів вищої (фахової передвищої) освіти.

Виші повинні ретельно перевірити документи вступників, які дають їм право на спеціальні умови для здобуття вищої (фахової передвищої) освіти за кошти державного або місцевого бюджету (за державним або регіональним замовленням) і за рахунок цільових пільгових державних кредитів, при внесенні їх до ЄДЕБО.

Нагадуємо, Приймальна комісія НУХТ чекає на вступників, що потребують допомоги у створенні електронних кабінетів або завантаженні до них документів за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 70, корпус Б, каб.105. Також свої питання вступники можуть задати, відправивши листа на електронну пошту Приймальної комісії pk_nuft@ukr.net, або звернувшись безпосередньо до відбіркової комісії навчально-наукового інституту чи факультету, обраного для вступу.

Графік роботи нашої Приймальної комісії:

- з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 17:00 (без обідньої перерви);
- 16, 22, 31 серпня та 6 вересня – з 9:00до 18:00 (без обідньої перерви);
- по суботах (крім 22 серпня) – з 9:00 до 13:00 (без обідньої перерви);
- по неділях (крім 16 серпня та 6 вересня) і святкових днях – вихідні дні.   

Опублікований: 10-08-2020
Читайте також:
Успішне випробовування Державним  комплексним кваліфікаційним іспитом

Протягом останніх днів січня в Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету складали державні  комплексні кваліфікаційні іспити студенти спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Державні кваліфікаційні комісії очолили завідувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне випробовування Державним комплексним кваліфікаційним іспитом 30 січня 2018

Київські гімназисти в гостях у Навчально-науковому інституті харчових технологій

На запрошення викладачів Навчально-наукового інституту харчових технологій учні гімназії № 59 імені О.М. Бойченка міста Києва днями відвідали університет. Вони ознайомилися зі структурою нашого закладу освіти, зі спеціальностями та освітніми програмами, перевагами вибору навчання в НУХТ, а найголовніше – занурилися в атмосферу студентського життя. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київські гімназисти в гостях у Навчально-науковому інституті харчових технологій 16 квітня 2024

Студенти спеціальності «Туризм» знайомилися з досвідом іноземних і вітчизняних компаній на UITM’2018

Студенти 1-2 курсів спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідали 25-й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2018, що традиційно проходить у м. Києві 3-5 жовтня. Під час виставки студенти та викладачі мали можливість ознайомитися з напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній, досвідом інозе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Туризм» знайомилися з досвідом іноземних і вітчизняних компаній на UITM’2018 05 жовтня 2018

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 січня 2023