23 жовтня в рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти» здобувачі першого курсу групи ТІ-1-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали сучасну крафтову пивоварню «BeerMaster», що знаходиться у ТРЦ « Respublica».
Детальну поетапну екскурсію для них провели випускники кафедри, а нині – технологи пивоварні Олександр Руденко і Олександр Поліщук.
Першокурсників ознайомили з основними видами сировини для виготовлення крафтових видів пива, обладнанням, яке використовує пивоварня «BeerMaster». Вони відвідали технологічну лабораторію, де побачили, як на сучасних приладах визначаються фізико-хімічні показники сировини і готової продукції.
Наприкінці для студентів було проведено навчальну дегустацію солоду, хмелю та деяких сортів безалкогольного пива.
Здобувачі освіти залишилися задоволеними таким заняттям в умовах виробництва і дуже вдячні всім працівникам пивоварні.