Н У Х Т

Практичні аспекти харчових технологій у виробничих умовах опановують першокурсники

24 жовтня 2024

Практичні аспекти харчових технологій у виробничих умовах опановують першокурсники

23 жовтня в рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти» здобувачі першого курсу групи ТІ-1-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали сучасну крафтову пивоварню «BeerMaster», що знаходиться у ТРЦ « Respublica».

Детальну поетапну екскурсію для них провели випускники кафедри, а нині – технологи пивоварні Олександр Руденко і Олександр Поліщук.

Першокурсників ознайомили з основними видами сировини для виготовлення крафтових видів пива, обладнанням, яке використовує пивоварня «BeerMaster». Вони відвідали технологічну лабораторію, де побачили, як на сучасних приладах визначаються фізико-хімічні показники сировини і готової продукції.

Наприкінці для студентів було проведено навчальну дегустацію солоду, хмелю та деяких сортів безалкогольного пива.

Здобувачі освіти залишилися задоволеними таким заняттям в умовах виробництва і дуже вдячні всім працівникам пивоварні.

Опублікований: 24-10-2024
Читайте також:
Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки започаткувала нову наукову конференцію

3-4 червня 2024 року відбулася Перша міжнародна науково-практична конференція «Штучний інтелект та інформаційні технології» (AIIT-2024), присвячена сучасним науковим проблемам у сфері ІТ, штучного інтелекту, аналізу даних, робототехніки, інтернету речей, кібербезпеки тощо. Конференція була організована кафедрою інформаційних технологій, штучного і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки започаткувала нову наукову конференцію 05 липня 2024

Вперше атестація здобувачів освіти бакалаврського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі захисту кваліфікаційної роботи

Цього навчального року вперше захищали кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти третього курсу денної форми зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Тематика кваліфікаційних робіт охоплювала різні аспекти діяльності закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше атестація здобувачів освіти бакалаврського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі захисту кваліфікаційної роботи 07 липня 2023

Першокурсники дізнавалися про культурні практики установ культури під час військових дій

15 листопада здобувачі першого курсу спеціальності «Туризм» у рамках вивчення дисципліни «Світова та національна культурна спадщина» взяли участь у ІІ Всеукраїнській конференції «Культурні практики установ культури під час військових дій». Спікери детально обговорювали теми знищення закладів культури внаслідок бойових дій та шляхи їх відновлення. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники дізнавалися про культурні практики установ культури під час військових дій 16 листопада 2022

Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Триває період дистанційного навчання, проте викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування активно займаються профорієнтаційною роботою. Зокрема, старші викладачі Олена Кохан і Лариса Яненко заохочують студентів університету відвідувати рідні школи аби розповісти нинішнім школярам про своє студентське життя, навчання в університеті, резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування 14 лютого 2018