Н У Х Т

Посилює профорієнтаційну активність кафедра готельно-ресторанної справи

05 квітня 2023

Посилює профорієнтаційну активність кафедра готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває посилена підготовка до Вступної кампанії 2023. Викладачі та здобувачі освіти за підтримки завідувачки випускової кафедри Лариси Шаран активно запрошують майбутніх вступників на День відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі.

Асистент, відповідальний за профорієнтаційну роботу випускової кафедри Артем Ущаповський провів три мотиваційні зустрічі в очному форматі з випускниками шкіл та їхніми батьками, розташованими в Прилуцькому районі Чернігівської області.

З 28 березня по 3 квітня 2023 року викладач зустрівся з випускниками 11-х класів КЗЗСО І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1» і КЗЗСО І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №2», а також побував на батьківських зборах.

Під час профорієнтаційних івентів він акцентував увагу присутніх на затвердженому Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2023 році. Розповів учасникам заходів про всі нюанси вступної кампанії: особливості реєстрації та складання НМТ, вагові коефіцієнти, перелік спеціальностей із особливою підтримкою держави, тощо. Під час зустрічей школярі дізналися про особливості навчання у нашому закладі вищої освіти, спеціальності, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка, успішну професійну реалізацію і кар’єрний розвиток за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Презентаційні частини зустрічей були поєднані з сесією питання-відповідь, під час якої кожен майбутній вступник отримав вичерпні відповіді на хвилюючі питання від спікера. Приємно відзначити, що ліцеїсти знають про Національний університет харчових технологій та розглядають можливість здобуття вищої освіти у нашому виші.

Можна впевнено стверджувати, що профорієнтаційні івенти мотивують школярів для підготовки і вступу до закладів вищої освіти, а також допомагають зорієнтувати майбутніх абітурієнтів на шляху здобуття ступеня бакалавра для успішної реалізації у професії.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вдячна за можливість проведення мотиваційних профорієнтаційних зустрічей в офлайн-форматі директорам ліцеїв Тетяні Прищенко та Василю Небрату.

Опублікований: 05-04-2023
Читайте також:
Стейкхолдери-випускники активно долучаються до навчального процесу

Мабуть кожний здобувач освіти прагне постійно навчатися чомусь новому і якомога якісніше опанувати матеріали, представлені викладачами, щоб у подальшому отримати кваліфікацію, яка дасть можливість реалізувати себе в якості успішного фахівця, професіонала своєї справи. Але, як відомо, лише теоретичних знань замало для того, щоб бути всебічно обізнан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери-випускники активно долучаються до навчального процесу 11 травня 2022

Повідомлення про отримання рекомендації на навчання на бюджеті будуть розміщені у е-кабінетах вступників

Сьогодні стане відомо, хто зі вступників отримав рекомендацію для навчання на бюджетному місці. Йдеться про вступників, що вступають після школи для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», а також «магістр» медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування. Розподіл бюджетних місць відбувається за алгоритмом адресного розміщення державного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Повідомлення про отримання рекомендації на навчання на бюджеті будуть розміщені у е-кабінетах вступників 01 серпня 2018

Новинки навчальної літератури

Видання нової навчальної літератури – один із головних пріоритетів наших викладачів і науковців. Вони творчо й активно працюють у цьому напрямку і постійно поповнюють книжкові полички наших здобувачів освіти актуальними виданнями. Доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Тетяна Рибачук-Ярова, Світлана Дунда та Ірина Тюха випустили навчальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новинки навчальної літератури 13 січня 2023

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін

З  26 лютого  по  2 березня  2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв». Тиждень розпочався зі спортивних змагань з волейболу та шахів. Наступного дня відбулася конференція «Розвиток машинобудування в харчовій про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін 03 березня 2018