Н У Х Т

Поради від Стіва Джобса на черговому засіданні movie club

16 грудня 2021

Поради від Стіва Джобса на черговому засіданні movie club

15 грудня відбулося обговорення промови Стіва Джобса перед студентами Стенфордського університету, яке організувала доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Інна Форостюк.

Кожний студент планує своє майбутнє, яке очікує його після закінчення університету. Що їм обрати? Яка робота буде цікава? Тож поради відомих людей завжди корисні. Про це розмірковували студенти груп ГС 3-4, 3-6 і 3-7 після того, які прослухали англійською мовою відому промову Стіва Джобса.

Здобувачі почули три історії з життя успішної людини, яка мала і злети, і падіння, вчилася, кидала навчання, творила і отримала результат, що вплинув на життя світу.

Промова нікого не залишила байдужим. Порада, яку Стів Джобс висловив у своїй промові, актуальна для всіх – «Stayhungry! Stayfoolish!»: «залишайтеся голодними! (на знання), залишайтеся нерозумними! (тому вам постійно буде чому вчитися)». Вона корисна для молоді як на початку 2000 років, так і зараз. А слова про те, що треба слухати своє серце і жити так, наче сьогодні останній і найважливіший день твого життя, обов’язково змусять задуматися і зробити правильний вибір у майбутньому.

Опублікований: 16-12-2021
Читайте також:
«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води

Кожний день протягом тижня на кафедрі технології цукру і підготовки води невпинно проходили захисти – магістранти представляли свої дипломні роботи на розгляд Екзаменаційній комісії. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води 26 лютого 2020

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі

10 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся неймовірно цікавий захист магістерських робіт здобувачів освітнього рівня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, – не перешкода для с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі 11 лютого 2021

Магістранти ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» – переможці конкурсу стартапів

Магістранти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Анатолій Кравченко і Тетяна Потієнко – переможці Міжнародного студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» 2025. У першому турі конкурсу брали участь 85 стартап-проєкт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» – переможці конкурсу стартапів 04 квітня 2025

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон

Уже не перший рік викладачі кафедри харчової хімії нашого університету проводять серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників. Цього року перший лекторій відбувся 13 листопада і розпочався із зустрічі з минулорічними слухачами, а нині вже успішними здобувачами освіти нашого університету Надією Магден (група ХТ-1-13), Віталієм Кияницею (група ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон 15 листопада 2021