Н У Х Т

Подорож океаном рідної мови в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

12 листопада 2019

Подорож океаном рідної мови в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

8-9 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ святкували День української писемності та мови. З цієї нагоди 8 листопада у коледжі відбулися: радіожурнал «Мова солов’їна», конкурс стінгазет, мовна вікторина «Подорож океаном рідної мови», літературний флешмоб.

Традиційно 9 листопада викладачі та студенти писали Всеукраїнський диктант національної єдності.

Шануйте і любіть рідну мову, піклуйтеся про неї, захищайте, розкривайте для себе її велич й могутню силу. Збережіть її в усій чудовій красі для себе й наступних поколінь! 

Опублікований: 12-11-2019
Читайте також:
ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо. 2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу 13 травня 2022

Науковці НУХТ – виробництву

ТОВ ПК «Зоря Поділля», яке входить до складу ТОВ «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО», у сезон цукроваріння-2022 продовжило практику співпраці з фахівцями нашого університету, Інституту продовольчих ресурсів НААН України та ТОВ «Науково-практичний центр цукробурякового виробництва». Три роки поспіль у виробничих умовах ТОВ ПК «Зоря Поділля» (Крижопільський і Гайс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ – виробництву 17 жовтня 2022

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства

На запрошення членів міжнародної благодійної асоціації «Supreme Master Ching Hai» (SMCHIA), адептів веганського харчування Хуо Чжу та Ірини Балицької викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, професорка Наталія Фролова, доценти Наталія Ющенко, Людмила Мамченко, Ірина Силка, Ірина Корец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства 15 листопада 2024

Workshop по-Івано-Франківськи

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся workshop «Освіта на шляху демократичних перетворень», який організував методичний кабінет для педагогічних працівників. До проведення workshop були запрошені працівники Інституту післядипломної освіти Ольга Нижник і Світлана Клімковська. Оскільки навчання демократії в закла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Workshop по-Івано-Франківськи 15 січня 2018