Н У Х Т

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено!

15 липня 2022

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено!

У навчальному році, що завершився, колектив Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ спільно з партнерами, ПрАТ «МХП» вперше реалізував проєкт дуального навчання.

До участі у проєкті були залучені 15 здобувачів освіти спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології». У рамках проєкту студенти успішно поєднували освоєння теоретичних основ спеціальності з її практичною складовою на найсучасніших виробництвах, за потужної підтримки наставників - досвідчених фахівців підприємства.

Підтвердженням здобутого професійного рівня став захист кваліфікаційних робіт. Представники ПрАТ «МХП», зокрема, наставники, які були запрошені до участі в роботі екзаменаційної комісії, високо оцінили підготовку студентів і підтвердили ефективність дуального навчання порівняно з традиційним освітнім процесом у закладі освіти.

У рамках проєкту кожен студент отримав значний досвід та практичні навички, і врешті, найголовніше – перше робоче місце. П’ять цьогорічних випускників коледжу стали співробітникам підприємства ПрАТ «МХП».

Нагадаємо, що партнерство МХП і коледжу закріплене договором про співпрацю, в рамках якого розпочата підготовка до другого етапу дуального навчання із ширшим залученням матеріальної бази партнерів, що дасть можливість «прокачати» студентів для отримання високих професійних якостей.

Тримаємо освітній фронт – наближаємось до перемоги!

Опублікований: 15-07-2022
Читайте також:
Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів

Наближається початок навчального року, і ми щиро вітаємо наше нове поповнення у дружній родині Національного університету харчових технологій! Перш ніж приступити до навчання, необхідно вирішити низку організаційних питань – саме з цією метою напередодні 1 вересня директори навчально-наукових інститутів і декани факультетів зустрічаються зі своїми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів 13 серпня 2021

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція «Супровідні документи. Продаж харчових добавок В2В напрямок» менеджера компанії Elton Corporation Івана Зоренкана. Лекція відбулась в рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шлях...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 листопада 2022

Викладачі покращують власні hard і soft skills

Ще одну сходинку щодо покращення власних hard і soft skills викладача успішно подолав асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський, пройшовши навчання за курсом «Прогресильне викладання: складові системи якості вищої освіти». Організатор підвищення кваліфікації – ком'юніті Прогресильні – об’єднання освітян, громадських діячів і ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі покращують власні hard і soft skills 04 травня 2023

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність

Однією з обов’язкових компонент освітньої складової підготовки за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти (освітній ступінь «Доктор філософії») за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології» є педагогічна практика. Значна увага з її організації приділяється на випусковій кафедрі технології м’яса та м’ясни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність 02 березня 2023