Н У Х Т

Пікнік для ветеранів

13 вересня 2024

Пікнік для ветеранів

Сьогодні наш університет приймав дорогих гостей – у студентському клубі відбувся осінній пікнік і майстер-класи для ветеранів, їхніх сімей і родин загиблих воїнів. Захід мав на меті підтримати захисників і допомогти їм у реалізації свого потенціалу після служби.

На гостей чекали майстер-класи з кулінарії та парфумерії, презентації безкоштовного бізнес-курсу і актуальних проєктів, а також тренінги з відкриття власної справи та з психологічної підтримки. Крім того, поговорили про навчальні можливості для ветеранів і працевлаштування, а успішні підприємці, серед них і ветерани, поділилися своїм досвідом започаткування і розвитку бізнесу. Зокрема, до участі долучилися власники успішного бізнесу: Олексій Собін («Львівська майстерня шоколаду»), Руслан Калініченко (клінінгова компанія «White Fox»), Василь Ярмолюк (мережа кафетеріїв «Василеві пироги»), менеджерка із залучення соціальних інвестицій БО БФ «МХП – Громаді» Катерина Лісіченко.

Привітати наших гостей, висловити їм свою повагу, вдячність і підтримку прийшли ректор університету, професор Олександр Шевченко і голова Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой. Творчо привітали шанованих гостей наші здобувачі освіти – учасники Студії естрадного співу.

«Пікнік для ветеранів» був покликаний об'єднати людей за плечима у яких спільний військовий досвід, створити ком’юніті, в якому вони почувають себе комфортно, сприяти їх адаптації до цивільного життя, подоланню психологічних травм і відновленню соціальних зв’язків. 

Проєкт ініційований Благодійним фондом «Перемоги та відновлення» за підтримки нашого університету та Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації. До організації заходу долучилася низка вітчизняних виробників – «Українська креветка», «AQUAFARM», «Грядки», «М’ясний м’ясокомбінат», «Ніко Фрост», «Василеві пироги», МХП і громадських організацій – Veteran HUB, центр «Київ Мілітарі HUB», Всеукраїнська спілка учасників війни, ветеранів війни та членів їх родин, Всеукраїнська організація інвалідів війни Збройних Сил та учасників бойових дій, представники ветеранів МВС, Всеукраїнська профспілка захисників України, спортсменів та працівників сфер, Деснянська спілка ветеранів, Дніпровська спілка ветеранів, ГО «Дружини ветеранів» (м. Харків), ГО «Черкаський правозахисний центр», ГО «Код сили» (м. Вінниця), ГО Ветеранський простір «Серцевір» (м. Чернігів).

Сподіваємося, наш сьогоднішній захід дав можливість захисникам не лише дізнатися про можливості для відкриття власної справи, а й насолодитися відпочинком у приємному колі однодумців. А ми й далі будемо всіма силами підтримувати тих, хто захищав нашу країну, і допомагати їм та їхнім близьким у нових життєвих починаннях.

Низький уклін ветеранам, щира подяка кожному, хто долучився до нинішнього пікніка!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Опублікований: 13-09-2024
Читайте також:
Актуальні питання підприємств сфери гостинності розглянуті під час роботи секції «Готельно-ресторанна справа»

Секція «Готельно-ресторанна справа» 91 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала у змішаному форматі й зібрала близько 120 учасників. Захід розпочався зі вступного слова деканки факультету ГРТБ імен проф. В.Ф. Доценка Віти Цируль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання підприємств сфери гостинності розглянуті під час роботи секції «Готельно-ресторанна справа» 10 квітня 2025

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки…

7  листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулося засідання обласного методичного об’єднання ЗВО Івано-Франківської області, які здійснюють підготовку  за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст». Презентувала роботу навчального закладу директор коледжу Віра Кузнецова. Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки… 08 листопада 2019

У двох навчальних підрозділах університету розпочалася виробнича практика бакалаврів

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – один із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття ними виробничих навиків та прийняття самостійних рішень у реальних виробничих умовах. 31 травня 2021 року розпочалася практична підготовка здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та Навчально-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У двох навчальних підрозділах університету розпочалася виробнича практика бакалаврів 31 травня 2021

Змістовне доповнення до професійної підготовки здобувачів

Здобувачі групи ХЕ-3-11 разом із своєю кураторкою, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник здійснили пізнавальну екскурсію до Національного музею медицини України, де ознайомилися з історією розвитку медичної науки в Україні – від найдавніших часів до сьогодення. Унікальна експозиція музею включає історичні фотографії, стар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовне доповнення до професійної підготовки здобувачів 16 квітня 2025