Н У Х Т

Підтримання імунітету завдяки правильному харчуванню – майстер-клас від Міжнародного інституту інтегративної нутриціології

21 січня 2022

Підтримання імунітету завдяки правильному харчуванню – майстер-клас від Міжнародного інституту інтегративної нутриціології

18 і 19 січня викладачі та магістранти кафедри технології оздоровчих продуктів мали нагоду долучитися до майстер-класу «Нутрикухня імунітету», проведеного у онлайн-форматі фахівцями Міжнародного інституту інтегративної нутриціології.

Основне завдання майстер-класу організатори сформулювали так: «Розкриваємо секрети та вміння керувати своїм здоров’ям і підвищувати імунітет завдяки правильному харчуванню». Тема онлайн-зустрічі була дуже актуальною у період пандемії коронавірусу COVID-19 та загострення сезонних захворювань.

На вебінарі були розглянуті такі основні питання: природні функціональні харчові продукти та їх споживання для підвищення імунітету; як потурбуватися про стан імунітету у період пандемії; як обирати якісні харчові продукти; які технологічні прийоми сприяють збереженню цінних харчових речовин продуктів; які спеції та прянощі корисні для поліпшення імунітету.

І хоча деякі з розглянутих тем дуже добре відомі нашим магістрантам, значна кількість інформації була новою і корисною для підготовки сучасних фахівців з технологій харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення. Зокрема, велику цікавість викликав блок інформації про властивості спецій і прянощів, про особливості їх поєднання, розкриття потенціалу їх органолептичних характеристик та оздоровчої дії.

Участь у таких заходах дозволяє викладачам вийти за межі традиційних методів організації навчального процесу, а магістрантам – розширити власні базові знання, отримати нові цікаві лайфхаки від практикуючих фахівців і впевнитися у тому, яку затребувану й корисну професію вони обрали!

Опублікований: 21-01-2022
Читайте також:
Співпраця – рушій освіти і науки

Найвидатніші наукові відкриття досягаються завдяки глобальній співпраці та всесвітньому обміну інформацією. Тому, провідні університети постійно співпрацюють між собою в сфері науки та освіти, обмінюючись знаннями і досвідом. І НУХТ – один із них. Наш університет активно співпрацює з Миколаївським національним аграрним університетом (МНАУ) – у мин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця – рушій освіти і науки 27 березня 2023

Інноватори та дослідники можуть отримати грант для проривних ідей – Україна долучилася до пілоту ЄС

Україна почала співпрацю з пілотним проєктом Євросоюзу для розвитку проривних технологій та інновацій – Європейською радою інновацій (EIC). Вона створена для підтримки інноваторів, підприємців, невеликих компаній і вчених із яскравими ідеями та бажанням вийти на міжнародний рівень. Загальний бюджет пілоту становить понад 2 млрд євро на 2019-2020 рр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноватори та дослідники можуть отримати грант для проривних ідей – Україна долучилася до пілоту ЄС 26 липня 2019

МОН оприлюднило розподіл держфінансування університетів у 2020 році

Міністерство освіти і науки оприлюднило детальний розподіл коштів із державного бюджету між закладами вищої освіти. Всього на університети у 2020 році МОН витратить 16,26 млрд грн. «Ми зробили важливий крок до прозорості та відкритості фінансів. Вперше Міністерство освіти і науки опублікувало дані про розподіл державних коштів між закладами вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оприлюднило розподіл держфінансування університетів у 2020 році 27 січня 2020

Чергова профорієнтаційна зупинка біотехнологів – у Ірпінському ліцеї №1

Чергова зустріч профорієнтаційної команди факультету біотехнології та екологічного контролю з майбутніми вступниками відбулася в Ірпінському ліцеї №1. Цього разу представником від спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виступив студент академічної групи БТ-1-1 Тімур Соколовський разом із асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова профорієнтаційна зупинка біотехнологів – у Ірпінському ліцеї №1 15 листопада 2023