Н У Х Т

Перші магістри прикладної механіки-2023

20 лютого 2023

Перші магістри прикладної механіки-2023

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 131 «Прикладна механіка», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» денної форми навчання.

Зі вступним словом до здобувачів освіти звернувся голова екзаменаційної комісії, доцент Олексій Бойко, побажавши студентам успішного захисту.

Кваліфікаційні роботи магістрантів виконані на актуальні теми, мають логічну структуру і професійне обґрунтування висновків. Зміст робіт повністю відповідав назві теми, поставленій меті і завданням. У роботах висвітлено проведені теоретичні узагальнення, здійснені аналітичні розрахунки на матеріалах конкретних підприємств та розроблені пропозиції, які мають практичну перспективність. Всі доповідачі гідно представили свої напрацьовані наукові здобутки. Робота здобувача Дениса Козіка захищалася англійською мовою.

Після завершення захистів, із вітальними словами до випускників звернулися завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна і гарант магістерської освітньої програми «Прикладна механіка», доцент Костянтин Васильківський.

Колектив кафедри щиро вітає магістрів і бажає успіхів і професійного зростання! Миру і Перемоги всім нам!

Опублікований: 20-02-2023
Читайте також:
Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна»

25 вересня 2025 року здобувачі освіти спеціальності G4 «Енерговиробництво» (спеціалізації G4.04 «Холодильні та кліматичні технології»), що навчаються на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, відвідали сервісний центр фірми ТОВ «Маєкава Україна», офіційного представни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна» 26 вересня 2025

Персонал-технології та кар’єрні можливості в індустрії гостинності вивчали наші студенти-ейчари

У готельно-ресторанній індустрії, як не в жодній іншій, конкурентну боротьбу витримують тільки ті компанії, що можуть запропонувати клієнтам (гостям) висококласний сервіс, а це неможливо без професійної і згуртованої команди працівників. Як зробити її такою студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльніст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Персонал-технології та кар’єрні можливості в індустрії гостинності вивчали наші студенти-ейчари 16 травня 2018

Наукові перемоги бакалаврів-технологів харчування

Учасники наукового гуртка «Смакота», який працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції (наукова керівниця – доцентка Ірина Корецька), здобувачки групи ХЧ-4-1 Дар’я Шапіренко та групи ХЧ-3-2 Олександра Пазюк взяли участь у роботі дискусійної платформи за тематичними напрямами «Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги бакалаврів-технологів харчування 31 травня 2024

Ступінь PhD – здобуто!

3 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації «Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» аспірантом кафедри технології молока і молочних продуктів Артуром Михалевичем. Наукова керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ступінь PhD – здобуто! 05 червня 2025