9 травня у межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2023-2024 навчального року, аспірантка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олена Тунік провела практичне заняття на тему «Порядок розроблення, оформлення, затвердження Технічних умов України» з дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості» для збірної академічної групи бакалаврів третього курсу спеціальності 181 «Харчові технології».
Викладачкою було приділено багато уваги забезпеченню якості та безпечності продуктів харчування на підставі дотримання вимог національних стандартів, законодавчих актів України та чинних нормативних документів. Олена Тунік також розповіла здобувачам освіти про перспективи їх професійного зростання як фахівців м’ясопереробної галузі.
Практичне заняття було проведено на достатньому науково-методичному рівні. Бажаємо здобувачці освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» подальших успіхів!