Н У Х Т

Особливе свято для випускників спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського коледжу НУХТ

08 лютого 2019

Особливе свято для випускників спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського коледжу НУХТ

У конференц-залі Львівського держаного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Готельне обслуговування».

Із вітальним словом до випускників, батьків і гостей свята звернувся директор коледжу Михайло Григорців та побажав мудрих рішень і дій, високих навчальних і професійних досягнень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів, впевненості у власних силах і постійного самовдосконалення. Вітаючи випускників, він зазначив, що обрана спеціальність сьогодні є надзвичайно затребуваною на ринку праці, а отримані знання дадуть можливість випускникам зробити перший крок у доросле життя і продуктивно працювати для розвитку сфери гостинності та процвітання нашої країни.

Дипломи з відзнакою отримали троє випускників – Ірина Мисько, Яна Янко та Андрій Мудрик.

Привітали випускників зі знаменною подією заступник директора з виховної роботи Наталія Сембай, завідувач відділення готельно-ресторанної справи Дмитро Сколоздра, куратори випускних груп Оксана Шняк і Володимир Грицак, викладачі коледжу, батьки.

Майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу нині, тримаючи в руках заповітні дипломи, згадують, чому вирішили навчатися саме за цією спеціальністю: для когось із сьогоднішніх фахівців – це мрія всього життя, для інших – сімейна традиція.

Випускники звернулися до адміністрації коледжу та викладачів зі зворушливими, теплими словами, сповненими глибокої поваги та вдячності.

Дійсно, вручення дипломів випускникам – це особливе свято, яке одночасно радісне, і з нотками суму. Диплом – це один із найперший і найважливіших документів дорослого життя людини. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості й перспективи професійного росту.

Дорогі випускники, щиро бажаємо вам реалізувати здобуті знання та навички на трудовій ниві відповідно до отриманої фахової кваліфікації та досягти вершин професійної майстерності!

Опублікований: 08-02-2019
Читайте також:
Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжується марафон освітніх лекторіїв для здобувачів коледжів і, звісно, викладачі не могли оминути увагою майбутніх фахівців ресторанного бізнесу у гастро-столиці України, які навчаються у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Про тенденції і перспективи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ 26 листопада 2021

Важливі поради майбутнім спеціалістам

20 жовтня 2021 року кафедрою економічної теорії була проведена онлайн-зустріч здобувачів різних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління з регіональним директором з продажу компанії «Vonage» (США) Павлом Салатюком (Німеччина). Під час спілкування спікер поділився власним досвідом і зазначив особливості роботи американськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі поради майбутнім спеціалістам 22 жовтня 2021

Підтримуємо високий рівень магістерських робіт менеджерів, незважаючи на виклики війни

У Навчально-науковому інституті економіки і управління завершено сесію захистів магістерських дипломних робіт за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій і адміністрування». Наші здобувачі освіти вкотре продемонстрували здатність генерувати продуктивні управлінські рішення, незважаючи на складні умови воєнного часу. Наші магістри – ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримуємо високий рівень магістерських робіт менеджерів, незважаючи на виклики війни 26 лютого 2024

Із прогнозами щодо стану ресторанної індустрії у 2022 році знайомилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

9 лютого 2022 року американська Національна асоціація ресторанів за підтримки американської служби доставки їжі Door Dash та розробника штучного інтелекту для закладів ресторанного господарства, IT-компанії Paradox організувала вебінар «Стан ресторанної індустрії у 2022 році». До заходу приєдналися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із прогнозами щодо стану ресторанної індустрії у 2022 році знайомилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції 11 лютого 2022