Н У Х Т

Особливе свято для випускників спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського коледжу НУХТ

08 лютого 2019

Особливе свято для випускників спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського коледжу НУХТ

У конференц-залі Львівського держаного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Готельне обслуговування».

Із вітальним словом до випускників, батьків і гостей свята звернувся директор коледжу Михайло Григорців та побажав мудрих рішень і дій, високих навчальних і професійних досягнень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів, впевненості у власних силах і постійного самовдосконалення. Вітаючи випускників, він зазначив, що обрана спеціальність сьогодні є надзвичайно затребуваною на ринку праці, а отримані знання дадуть можливість випускникам зробити перший крок у доросле життя і продуктивно працювати для розвитку сфери гостинності та процвітання нашої країни.

Дипломи з відзнакою отримали троє випускників – Ірина Мисько, Яна Янко та Андрій Мудрик.

Привітали випускників зі знаменною подією заступник директора з виховної роботи Наталія Сембай, завідувач відділення готельно-ресторанної справи Дмитро Сколоздра, куратори випускних груп Оксана Шняк і Володимир Грицак, викладачі коледжу, батьки.

Майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу нині, тримаючи в руках заповітні дипломи, згадують, чому вирішили навчатися саме за цією спеціальністю: для когось із сьогоднішніх фахівців – це мрія всього життя, для інших – сімейна традиція.

Випускники звернулися до адміністрації коледжу та викладачів зі зворушливими, теплими словами, сповненими глибокої поваги та вдячності.

Дійсно, вручення дипломів випускникам – це особливе свято, яке одночасно радісне, і з нотками суму. Диплом – це один із найперший і найважливіших документів дорослого життя людини. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості й перспективи професійного росту.

Дорогі випускники, щиро бажаємо вам реалізувати здобуті знання та навички на трудовій ниві відповідно до отриманої фахової кваліфікації та досягти вершин професійної майстерності!

Опублікований: 08-02-2019
Читайте також:
Засідання вченої ради університету

27 вересня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець розпочав його з сумної ноти – рівно рік тому в лабораторному корпусі нашого навчального закладу спалахнула пожежа, яка забрала життя завідувача лабораторії кафедри технології зберігання і переробки зерна Лариси Чагарної. Ректор попросив присутніх вшанувати св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання вченої ради університету 27 вересня 2018

Про освітню програму «Фінанси, банківська справа та страхування» та академічну етику на зустрічі гарантки з першокурсниками

Гарантка освітньої програми, доцентка Світлана Бойко провела зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, під час якої визначила два інформаційні блоки: перший – особливості організації навчального процесу та особливості освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування»; другий – академічна доброчесність та акаде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Фінанси, банківська справа та страхування» та академічну етику на зустрічі гарантки з першокурсниками 13 жовтня 2022

Відзнака за актуальність дослідження

За підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2022-2023 навчальному році, який відбувся на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» здобувачка кафедри обліку і аудиту Марія Соболюк відзначена в номінації «За актуальність дослідження». Керівниця роботи – к.е.н., доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака за актуальність дослідження 15 червня 2023

Soft skills та глобальні тренди: здобувачі опановують сучасні курси з провідними лекторами світу

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для здобувачів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування» системно впроваджується «зона елітарної освіти» – освітній простір, орієнтований на розвиток універсальних навичок (soft skills), креативного мислення, управлінських і комунікативних компетентностей, що є важливи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft skills та глобальні тренди: здобувачі опановують сучасні курси з провідними лекторами світу 11 червня 2025