Н У Х Т

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм

14 грудня 2023

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм

Днями відбувся науковий семінар «Перспективні напрями магістерських досліджень випускових кафедр експертизи харчових продуктів НУХТ та харчової хімії, експертизи та біотехнології ОНТУ: обмін практичним досвідом, регіональний та глобальний контекст».

Семінар був організований за спільною ініціативою випускових кафедр Національного університету харчових технологій та Одеського національного технологічного університету.

Метою цього заходу було висвітлення підходів у формуванні напрямків наукових досліджень у рамках підготовки магістерських робіт, що представляють практичний і науковий інтерес для розвитку вітчизняної харчової сфери на сучасному етапі.

Учасники семінару поділилися своїм баченням перспективних напрямів досліджень при формуванні тем магістерських робіт й обговорили основні підходи щодо формування їх змісту.

Захід дозволив не тільки обмінятися цікавими ідеями та досвідом у підготовці висококваліфікованих фахівців, а й визначити подальші спільні кроки, зокрема щодо підготовки комплексних кваліфікаційних магістерських робіт за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та освітньо-науковою програмою «Lean-виробництво харчової продукції».

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів вдячний одеським колегам за участь і плідну співпрацю!

Опублікований: 14-12-2023
Читайте також:
Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права

На кафедрі економіки і права відбулася гостьова лекція «Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції», яку прочитав керівник компанії «Spike Brokers Ukraine» Олександр Соловей. Лекція була орієнтована на здобувачів освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» та освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 051 «Економіка». Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права 21 жовтня 2022

Четвертокурсники набули практичні навички з дисципліни «Технології хлібобулочних виробів»

Сучасний асортимент хлібобулочних виробів вражає різноманіттям форм і смаків та здатний задовольнити вимоги найвибагливішого споживача. Саме тому професійний технолог хлібопекарського виробництва повинен уміти виготовити якісні, смачні хлібобулочні вироби та постійно розробляти нові рецептури, надавати виробам нових форм. Для цього потрібно мати не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники набули практичні навички з дисципліни «Технології хлібобулочних виробів» 05 грудня 2024

Педагоги кафедри туристичного та готельного бізнесу діляться викладацьким досвідом

20 березня 2018 року відбулася відкрита лекція «Аналіз фінансового стану підприємств туризму» к.е.н., доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Наталії Погуди з дисципліни «Економіка підприємства (Аналіз діяльності підприємств туризму)» для студентів 4 курсу напряму підготовки «Туризм». Основними питаннями, розглянутими під час лекції, бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагоги кафедри туристичного та готельного бізнесу діляться викладацьким досвідом 21 березня 2018

Подорож до витоків українського друкарства

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко разом із групою ТХ-3-5 відвідала Музей книги і друкарства України, що знаходиться на територій Національного Києво-Печерського заповідника (Лаври). Провідна наукова співробітниця Світлана Кушлянська розповіла про історію Музею та зазначила, що головні приміщення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож до витоків українського друкарства 15 грудня 2023