Н У Х Т

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

20 липня 2023

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

Викладацький колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка активно працює над виданням якісної навчальної літератури для здобувачі вищої освіти.

Нещодавно вийшов друком новий навчальний посібник «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» колективу авторів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри готельно-ресторанної справи (автори – доценти Олена Павлюченко, Андрій Гавриш, Лариса Шаран).

У посібнику наведено основні напрями розвитку ресторанного господарства. Описано основні типи закладів ресторанного господарства з урахуванням вимог нормативної документації. Викладено особливості оперативного планування виробництва, організації постачання, ведення тарного та складського господарства. Детально охарактеризовано організацію виготовлення кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства з різною виробничою структурою. Розглянуто основи організації праці виробничого персоналу.

Навчальний посібник буде корисним для здобувачів закладів вищої освіти бакалаврського та магістерського рівнів, здобувачів ступеня доктора філософії, керівників і працівників закладів ресторанного господарства.

Вітаємо наших викладачів із виходом нового навчального посібника!

Опублікований: 20-07-2023
Читайте також:
Співпраця без кордонів

Викладачі нашого університету продовжують працювати в рамках проєктів програми Еразмус+. Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько бере участь у тижні персоналу для партнерів-університетів за програмою Ерасмус+ в Гайзензаймському університеті (Німеччина). На відкритті тижня з вітальним словом виступили президе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця без кордонів 16 червня 2023

Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів

Маркетингові мейнстріми у закладах харчування та фудтренди, що виводять бренди на новий рівень. Про це і не тільки говорили майбутні маркетологи на черговому засіданні студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Вишукані смаки, креатив та естетика, найсміливіші ідеї відомих рестораторів і харчових брендів зібрали у дружньому колі маркето...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів 26 березня 2024

Студенти-біотехнологи відвідали ПрАТ «Оболонь»

У рамках проекту «Оглядова «ОБОЛОНЬ» головну пивоварню корпорації в Києві відвідали студенти 3 курсу факультету біотехнології та екологічного контролю, де вони ознайомились із особливостями виробництва безалкогольних і алкогольних напоїв. На сьогодні «Оболонь» – найбільший виробник напоїв, який працює, як для задоволення потреб українців, так і на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи відвідали ПрАТ «Оболонь» 07 травня 2018

Онлайн-зустрічі з майбутніми вступниками

Колектив Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ продовжує активно спілкуватися з майбутніми вступниками та їх батьками на онлайн-конференціях, презентуючи свій навчальний заклад. Напередодні новорічних свят зустріч була присвячена студентському життю у коледжі. Студенти  розповідали про цікаве студентське життя, особисті лайфхаки прожив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустрічі з майбутніми вступниками 08 січня 2021