Н У Х Т

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти

22 квітня 2024

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти

Кафедра маркетингу продовжує удосконалювати індивідуальну вільну траєкторію освіти своїх здобувачів. Група забезпечення освітньо-професійної програми «Маркетинг» розробила для майбутніх підкорювачів ринку перелік вибіркових дисциплін, які враховують досвід провідних європейських вишів, надають міцні hard skills і розвивають soft skills. Незабаром здобувачі мають зробити свій вибір.

Для кращого ознайомлення із вибірковими предметами була організована зустріч здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» усіх курсів денної та заочної форм здобуття освіти із викладачами, що забезпечують викладання вибіркових дисциплін їх освітньої програми. Майбутні маркетологи отримали змогу переглянути презентації курсів, ближче познайомитись із їх авторами та взяти участь у QA-сесії. Із уст лекторів і лекторок вибіркових компонентів студенти дізнались структуру курсів, ключові цікавинки і, найголовніше, практичну значимість пропонованих знань для їх майбутньої професійної діяльності.

Попереду у юних маркетологів і маркетологинь непросте завдання – обрати найцікавіше із найцікавішого, але у будь-якому випадку обраний перелік дисциплін до індивідуальних навчальних планів надасть їм можливість здобути корисні знання та розвинути професійні і творчі здібності.

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Все про майбутню спеціальність

Згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів продовжується ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На зборах були розглянуті питання організації проведення практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про майбутню спеціальність 01 лютого 2018

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 грудня 2019

Стартував конкурс українсько-білоруських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр

Науковці вишів, науково-дослідних установ і підприємств можуть взяти учать у конкурсі українсько-білоруських науково-дослідних проектів. Його оголосили Міністерство освіти і науки України і Державний комітет з науки і технологій Республіки Білорусь. Переможці зможуть реалізувати проекти у 2019-2020 роках. Прийом заявок на конкурс стартував 1 жовтн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував конкурс українсько-білоруських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр 04 жовтня 2018

Викладачі підтверджують фаховий статус

Старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, куратор курсу «Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР» Ярослав Кічула виконав вимоги до компетентності та підтвердив статус Аудитора с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підтверджують фаховий статус 30 травня 2023