Н У Х Т

Наукові пошуки наших викладачів – тривають

30 січня 2020

Наукові пошуки наших викладачів – тривають

Незабаром побачить світ унікальна монографія «Конкурентоспроможність страхового ринку України в умовах активізації глобалізаційних процесів» наукової групи завідувача кафедри фінансів, доктора наук Лади Шірінян, основні положення якої увійшли до нової Стратегії розвитку фінансового сектору України 2025 в частині небанківського фінансового сектору.

Гортаючи сторінки монографії, стейкхолдери і справжні шанувальники та знавці страхування вперше знайдуть: ключові показники ефективності учасників страхування, порівняння страхових ринків України і країн ЄС та світу, аналіз відкритості страхового ринку, шляхи протидії страховому шахрайству, оподаткування виведеного капіталу страховиків, розширений фінансовий аудит, моделі фінансової стійкості.

Монографія буде цікавою всім, хто хоче знати про страхування в Україні та нові тренди. Тож чекаємо з нетерпінням і бажаємо авторському колективові наснаги й подальших цікавих задумів!

 

Опублікований: 30-01-2020
Читайте також:
Вітаємо переможниць конкурсів ЕРАЗМУС+ для викладачів і аспірантів!

26 березня 2025 року в університеті відбулися конкурси у рамках програми ERASMUS+ KA107 кредитна мобільність. Цього разу можливість вибороти міжнародне стажування пропонувалася викладачам і аспірантам. У конкурсах взяли участь висококваліфіковані фахівці нашого університету, які продемонстрували свої знання, методики викладання, досвід роботи в ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможниць конкурсів ЕРАЗМУС+ для викладачів і аспірантів! 28 березня 2025

Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся ІІ (фінальний) тур ІІ загальноміського турніру «Шкільна кулінарна ліга» серед учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Івано-Франківська. Учасники команд виконували два практичні завдання. Готували страви – «Овочево-фруктова композиція» і «Зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 грудня 2018

Перший серйозний крок у професійній підготовці біотехнологів-третьокурсників

У здобувачів-біотехнологів освітнього ступеня «бакалавр» 3-й курс є «переломним» за такими причинами. По-перше, саме на третьому курсі вони отримують «постійну прописку» на випусковій кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ), оскільки з цього часу більшість освітніх компонент освітньо-професійної програми є дисциплінами фахового професійного сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший серйозний крок у професійній підготовці біотехнологів-третьокурсників 02 травня 2022

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся випуск магістрів за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів 24 лютого 2017