Н У Х Т

Наукове свято на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

14 листопада 2019

Наукове свято на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

13 листопада 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 нашого університету відбувся успішний захист дисертації «Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки» аспіранта Володимира Захарова  на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв».

Науковий керівник – доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, доктор технічних наук Юрій Змієвський.

Офіційні опоненти – доктор технічних наук, старший науковий співробітник відділу тепломасообміну в дисперсних системах Інституту технічної теплофізики НАН України Ірина Дубовкіна та кандидат технічних наук, старший викладач кафедри машин та апаратів хімічних і нафтопереробних виробництв Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Сергій Гулієнко.

За результатами ґрунтовної доповіді здобувача та впевнених аргументованих відповідей на питання й зауваження присутніх, члени спецради одностайно проголосували за присудження молодому науковцю ступеня кандидата технічних наук.

Вітаємо Володимира Захарова з цим вагомим здобутком і бажаємо подальших творчих успіхів!

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
Серія виїзних занять «Українська гастрономія теперішнього-майбутнього»

Серія виїзних лабораторних занять відбулася для студентів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у відомому київському ресторані «Сто років тому вперед» – одному з проєктів українського ресторатора та шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Заняття відбулися в межах дисципліни «Кулінарна етнологія» під керівництвом завідувачки кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серія виїзних занять «Українська гастрономія теперішнього-майбутнього» 04 листопада 2025

Інновації для сфери гостинності вивчають студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 вересня студенти груп ХЧ 3-13ск і ХЧ -3-14ск разом із викладачами, доцентом Надією Кравчук, асистентами Ганною Березовою та Володимиром Польовиком відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH - головну професійну подію сектора HoReCa в Україні. Студенти та викладачі, відвідавши експофорум, надихнулися новими...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації для сфери гостинності вивчають студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 вересня 2019

Технічна та консультативна підтримка вступників 2024 року

Шановні вступники! Радимо перед реєстрацією е-кабінету ознайомитися з покроковими інструкціями як зареєструвати е-кабінет та що робити у разі виникнення помилок. Їх можна знайти на сайті; на YouTube-каналі або у чат-боті @inforesurs_gov_ua_bot     Технічні консультації, зокрема, з питань реєстрації е-кабінетів і подання е-заяв ви можете отримати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технічна та консультативна підтримка вступників 2024 року 02 липня 2024

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром». 16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт 17 червня 2022