Н У Х Т

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

06 жовтня 2023

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна.

Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників науково-педагогічних працівників кафедри та рейтингових показників університету.

Основними ключовими питаннями, які розглядалися під час зустрічі, були: показники Google Академії; бібліометричний профіль вченого; бібліометрика української науки; проблема вірного розпізнавання документів конкретного автора; системи унікальних ідентифікаторів науковців; переваги ORCID ID; створення та налаштування облікового запису ORCID ID; поєднання різних ID.

Викладачі кафедри отримали дуже змістовні відповіді на всі питання, які розглядалися на семінарі. Інна Путіліна також запропонувала інформаційно-консультативну підтримку щодо реєстрації в системах ідентифікації авторів співробітникам кафедри.

Опублікований: 06-10-2023
Читайте також:
Майбутнє починається сьогодні

Кожний день навчання на кафедрі біотехнології і мікробіології та факультеті біотехнології та екологічного контролю є незабутнім і цікавим. 28 березня студенти 4 та 5 курсів отримали можливість зустрітися з представниками провідної фармацевтичної компанії ПАТ «Фармак», фахівцем відділу управління персоналом Лілією Оропай та інженером-технологом Воло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутнє починається сьогодні 02 квітня 2019

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 12 червня 2020

Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 березня на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітали учасники профорієнтаційного табору IBS Education. IBS Education – це освітня компанія, що організовує на канікулах профорієнтаційні табори для професійного самовизначення старшокласників. Гостинно зустрічала учнів 9-11 класів відповідальна за профорієнтацію факультету В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 березня 2019

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» (бакалаври) та «Менеджмент організацій і адміністрування» (магістранти) відвідали вебінар-зустріч із співзасновником та CEO франшизи «Галя Балувана» Володимиром Матвійчуком. Цей відомий луцький підприємець лише у 2019 році заснував мережу ресторанів і магазинів напівфабрикатів української кухні «Галя Балувана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери 04 січня 2024