Н У Х Т

Науковці університету провели XVII науково-практичну конференцію молодих вчених «Новітні технології пакування»

23 квітня 2018

Науковці університету провели XVII науково-практичну конференцію молодих вчених «Новітні технології пакування»

18-20 квітня у Києві відбувся Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018, у рамках якого працювали виставки «ПакЕкспо», «ПродЕкспо», «ПродТехМаш» і «Хлібопекарна і кондитерська індустрія».

Фахівці та студенти нашого університету завжди активно долучаються до заходів форуму. Зокрема, науковці кафедр Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого організовують та проводять науково-практичну конференцію молодих вчених «Новітні технології пакування». Цього року вона відбулася вже в сімнадцяте.

Співорганізаторами конференції традиційно виступають Клуб пакувальників, ІАЦ «Упаковка» та Київський міжнародний контрактовий ярмарок. Незмінний модератор наукового зібрання – завідувач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв НУХТ, професор Олександр Гавва.

Відкрив роботу конференції проректор НУХТ з наукової роботи, професор Олександр Шевченко. Він тепло привітав її учасників від ректора університету, професора Анатолія Українця та від себе особисто, наголосив на важливості питань, винесених на розглядта побажав творчої наснаги й плідної роботи, успішного вирішення проблемних питань, започаткування нових векторів співпраці.

Доповіді молодих вчених були присвячені новітнім дослідженням пакувальних матеріалів і технологій, пристроїв пакувального машинобудування і вторинного перероблення відходів упаковки.

Доповіді опубліковані в збірнику матеріалів конференції, який вийшов додатком до журналу «Упаковка» №2 2018, та сайті НУХТ у розділі «Матеріали конференцій».

 

Опублікований: 23-04-2018
Читайте також:
Генеральна репетиція магістрантів

Кінець січня для магістрантів другого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – напружений час: результати півторарічної праці знайшли своє відображення у кваліфікаційній роботі, яка вже скоро має бути представлена на розгляд висококваліфікованої екзаменаційної комісії. А поки що – генеральна репетиція – попередній захист, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Генеральна репетиція магістрантів 24 січня 2024

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій 16 листопада 2021 р. відбулася гостьова олайн-лекція «Інноваційні інгредієнти для виробництва молочних продуктів», яку в рамках дисциплін «Інноваційні інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів», «Актуальні проблеми харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 17 листопада 2021

Вітаємо з Днем вишиванки!

Дивовижні сплетіння кольорів, візерунків і орнаментів вишиванки є втіленням генетичного коду кожного українця, його ідентифікатором у світі. Національна святиня поєднує зв’язки минулих і майбутніх поколінь, відображає велич нашої культури і талановитість незламних українців! Нехай для кожного вишиванка буде тим особливим оберегом, вдягаючи який на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з Днем вишиванки! 18 травня 2023

STEM майбутнього

Аспірант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Олександр Савчук у рамках STEM-навчання провів у школі І-ІІІ ступенів №27 майстер-клас. Він ознайомив учасників зі сучасними технологіями та напрямками розвитку інженерії машинобудівної галузі з акцентом на харчову промисловість. Розповів про захопливий світ роботів, їх призначення, які вони бува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

STEM майбутнього 07 жовтня 2024