Н У Х Т

Науковці університету провели XVII науково-практичну конференцію молодих вчених «Новітні технології пакування»

23 квітня 2018

Науковці університету провели XVII науково-практичну конференцію молодих вчених «Новітні технології пакування»

18-20 квітня у Києві відбувся Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018, у рамках якого працювали виставки «ПакЕкспо», «ПродЕкспо», «ПродТехМаш» і «Хлібопекарна і кондитерська індустрія».

Фахівці та студенти нашого університету завжди активно долучаються до заходів форуму. Зокрема, науковці кафедр Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого організовують та проводять науково-практичну конференцію молодих вчених «Новітні технології пакування». Цього року вона відбулася вже в сімнадцяте.

Співорганізаторами конференції традиційно виступають Клуб пакувальників, ІАЦ «Упаковка» та Київський міжнародний контрактовий ярмарок. Незмінний модератор наукового зібрання – завідувач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв НУХТ, професор Олександр Гавва.

Відкрив роботу конференції проректор НУХТ з наукової роботи, професор Олександр Шевченко. Він тепло привітав її учасників від ректора університету, професора Анатолія Українця та від себе особисто, наголосив на важливості питань, винесених на розглядта побажав творчої наснаги й плідної роботи, успішного вирішення проблемних питань, започаткування нових векторів співпраці.

Доповіді молодих вчених були присвячені новітнім дослідженням пакувальних матеріалів і технологій, пристроїв пакувального машинобудування і вторинного перероблення відходів упаковки.

Доповіді опубліковані в збірнику матеріалів конференції, який вийшов додатком до журналу «Упаковка» №2 2018, та сайті НУХТ у розділі «Матеріали конференцій».

 

Опублікований: 23-04-2018
Читайте також:
Волонтерські будні наших випускників

Гордість нашого університету – наші випускники. Вони завжди вирізнялися не тільки високим професіоналізмом і відповідальністю, але й неабиякими людськими якостями. І у час тяжких випробувань, принесених військовою агресією проти нашої України, наші вихованці просто діють за покликом душі, кожний роблячи те, що знає і вміє краще за все. От і ще одна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волонтерські будні наших випускників 20 червня 2022

Викладачі навчально-наукового комплексу НУХТ ведуть активний діалог із роботодавцями

7 листопада 2018 року в рамках фестивалю HoReCa Show Lviv 2018 відбулася панельна дискусія-круглий стіл «Як знайти та утримати персонал». За круглим столом організатори HoReCaSHOW Lviv спільно з рекрутинговою компанією «HR TEAM» зібрали понад 15 ТОП-експертів усіх ланок життя готелю чи ресторану Львова. Серед запрошених експертів були топові робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі навчально-наукового комплексу НУХТ ведуть активний діалог із роботодавцями 09 листопада 2018

Поточні питання – в онлайн-форматі: засідання кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Враховуючи реалії сьогодення, завдяки сучасним технологіям 29 квітня 2020 року планове засідання кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Засідання відбувалося дуже активно, було розглянуто та обговорено ряд важливих питань, підведені підсумки виконаної роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поточні питання – в онлайн-форматі: засідання кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 травня 2020

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників

17 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ольга Коваль прочитала відкриту лекцію «Вивчення технології виготовлення олій холодного віджиму» з дисципліни «Модуль 2. Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників 24 листопада 2022