Н У Х Т

Наша молодь – талановита і креативна!

16 червня 2022

Наша молодь – талановита і креативна!

На базі Державного біотехнологічного університету відбувся онлайн-турнір «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах», до участі у якому були запрошені учні 10-11 класів закладів загальноосвітньої середньої та професійно-технічної освіти, студенти закладів фахової передвищої освіти.

Волинський фаховий коледж нашого університету представляли студентки відділення харчових технологій, спеціальності «Харчові технології» Софія Сцьольна (група ХТ-11) і Поліна Ляхович (група ХТ-32).

Софія Сцьольна представила науковий проєкт «Екологічні проблеми Волинської області та шляхи їх вирішення» (наукова керівниця – Катерина Пальоха) у секції 21 «Екологічні проблеми вашого регіону та шляхи їх вирішення» й виборола друге місце.

Її колега Поліна Ляхович виступала у секції 34 «Харчування ХХІ століття: тренди та тенденції», де посіла третє місце.

Організатори заходу висловили щирі слова вдячності за високий рівень підготовки студентів і формування стійкого інтересу молоді до тенденцій розвитку провідних галузей України, які відіграють вагому роль в стабілізації економічного розвитку України, підвищенні освітнього рівня, набутті світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу нації.

Українська молодь талановита і креативна! Дуже приємно, що цей захід зацікавив наших студентів та їх наукових керівників. Щиро вітаємо переможниць і бажаємо їм подальших успіхів!

Опублікований: 16-06-2022
Читайте також:
Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра

Неймовірно насиченим на цікаві лекторії та зустрічі видався тиждень кафедри готельно-ресторанної справи. Здобувачі освіти і викладачі зустрілися в онлайні зі стейкхолдером, на якого довго чекали, – Василем Гроголем, готельєром, співвласником бутік-готелю «BURSA Hotel Kyiv» і співзасновником хабу Kooperativ. «BURSA Hotel Kyiv» – готель, що перевер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра 20 березня 2021

Переддипломна практика магістрантів-біотехнологів-2019: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

Прийшла осінь, а разом із нею і новий навчальний семестр. Всі студенти знову ночами не сплять, запізнюються на пари та здають модулі… Всі, окрім магістрантів-біотехнологів ІІ року навчання, які 2 вересня пішли не до рідного університету, а на свою останню переддипломну практику. Студенти групи ФБ-2-2М Оксана Боднар, Анна Бондаренко та Ігор Ключка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістрантів-біотехнологів-2019: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» 25 вересня 2019

Благодійний збір студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Студентська рада факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка організувала благодійний збір для 43-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ. Для залучення більшої цікавості до збору було анонсовано вже традиційну кулінарну лотерею. Розіграш проходив на сторінці факультету у соціальній мережі Instagram @hrtb_official. Умовою розіграшу було зро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійний збір студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 03 квітня 2025

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті

18 жовтня до університету завітали високопосадовці, президенти і голови галузевих асоціацій, керівники й співробітники підприємств харчової промисловості різних форм власності, адже за традицією, що склалася впродовж років, саме в нашому університеті харчовики України відзначають професійне свято – День працівників харчової промисловості. Студентс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті 18 жовтня 2018