Н У Х Т

На зустрічі Представництва ЄС та освітян області побувала викладач Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

13 вересня 2019

На зустрічі Представництва ЄС та освітян області побувала викладач Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Відбулася зустріч Представництва ЄС та освітян області, в якій брала участь викладач  Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олександра Храбатин.

На заході презентували низку освітніх програм та можливостей, що впроваджуються Євросоюзом в Україні. Менеджер інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Станіслав Корольков зазначив, що всі програми та проєкти є безкоштовними.

Анастасія Захарченко представила проєкт ETwinning. Це стимул для вивчення іноземних мов і покращення рівня використання ІТ-технологій. У рамках програми учні можуть тренувати навички командоутворення та отримати досвід створення спільних проектів, а викладачі мають нагоду завести контакти з педагогами інших країн Європи.

Основною ціллю участі у програмі «Будуймо Європу в Україні» є розвиток студентів і підвищення кваліфікації педагогів. Програма включає 44 країни. Україна приєдналась до проєкту у 2013 році. Сьогодні на Прикарпатті у ній беруть участь 37 шкіл та 77 вчителів.

До прикладу, програма імені Жана Моне дає можливість університетам запроваджувати нові дисципліни, які стосуються європейської тематики: європейське право, європейська економіка, європейська політика і т. д.  Наразі навчальні заклади можуть починати готувати заявки, щоб взяти участь у цьому проекті на початку 2020 року.

Опублікований: 13-09-2019
Читайте також:
Шляхи удосконалення ЕНКД вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся семінар «Удосконалення ЕНКД» за участю начальника відділу дистанційного навчання НУХТ Оксани Петруші. Семінар розпочався зі слів подяки та похвали за зразкову роботу кафедри, а також відповідального від кафедри за дистанційне навчання Анни Грищенко. Далі виступ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи удосконалення ЕНКД вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 березня 2019

З інноваційними технологіями охорони праці та пожежної безпеки познайомилися викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці

9-12 жовтня 2018 року на території Міжнародного виставкового центру відбулася ХVIІ Міжнародна спеціалізована виставка «Технології захисту/ПожТех-2018». За 16 років існування виставка «Технології захисту/ПожТех» набула статус головного галузевого виставкового проекту та стала авторитетною подією у сфері пожежної безпеки, промислової безпеки, охорон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними технологіями охорони праці та пожежної безпеки познайомилися викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці 12 жовтня 2018

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» під керівництвом гаранта програми, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 грудня 2023

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали

29 серпня 2019 року в актовій залі НУХТ дружна родина Навчально-наукового інституту харчових технологій тепло вітала нових студентів-першокурсників. Важко не погодитися, що це знакова подія в житті кожного студента.  Студентське життя – калейдоскоп найрізноманітніших подій, та день посвяти в студенти може бути лише один. Цей день завжди хвилюючий,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали 30 серпня 2019