Н У Х Т

На пульсі інновацій

15 січня 2018

На пульсі інновацій

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва.

До програми курсів підвищення кваліфікації були включені теми з питань  інноваційних технологій та обладнання для харчових виробництв, поточного стану нормативно-законодавчої бази функціонування харчових підприємств, методології розроблення та впровадження на підприємствах систем менеджменту якості і безпечності харчових продуктів згідно з новими міжнародними стандартами.

Заняття проводили безпосередньо на базі Уманського національного університету садівництва із залученням до викладання професорсько-викладацького складу Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ.  

Опублікований: 15-01-2018
Читайте також:
Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію працівників виноробної галузі

Літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток. Але не для фахівців інститутів післядипломної освіти нашого університету. Нагадаємо, їх у структурі нашого навчально-наукового комплексу два – у Києві і в Одесі. Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ активно проводить курси підвищення кваліфікації для працівників харчових підприємств вп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію працівників виноробної галузі 20 липня 2018

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами

За результатами навчання, наукової і громадської діяльності здобувачкам вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ на 2-й семестр 2020-2021 н.р. призначені стипендії Президента України і Кабінету міністрів України. Стипендію Президента України отримуватиме Юлія Коробка, що навчається за освітнім ступенем «магістр», за осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами 05 січня 2021

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів на чолі з завідувачем кафедри Володимиром Ковбасою взяли участь у конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася за сприяння компанії «МаркоПАК», Всеукраїнської асоціації пекарів і Спілки борошномелів України. У рамках сесії «Виробництво та упаковка хліба» керівники про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці 25 лютого 2021

МОН представило для громадського обговорення проект Умов прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік

4 вересня на сайті МОН розміщений для громадського обговорення проект Умов прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік з додатками, пропозиції щодо якого можна надавати до 19 вересня 2018 року на пошту kernychna@mon.gov.ua У представленому проекті можна виділити 10 основних змін та новацій. Так, передбачається, що наступного року для вступу до в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН представило для громадського обговорення проект Умов прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік 05 вересня 2018