Н У Х Т

Ми переможемо, Батьку!

10 березня 2023

Ми переможемо, Батьку!

Кафедра гуманітарних дисциплін відзначила 209-ї річницю з Дня народження Тараса Шевченка – Батька Української Нації.

Постать Тараса Шевченка особливо актуальна сьогодні, коли Україна знову бореться з російським імперіалізмом за свою Незалежність. Слова Кобзаря також воюють та надихають українців і в тилу, і на передовій. Так, під час тематичних бесід здобувачі освіти декламували улюблені рядки з творів Тараса Шевченка, згадали про цікаві факти з життя митця, також було окреслено значення його постаті для сучасних українців та української держави.

Безсмертні рядки Тараса Шевченка наближають нас до Великої Перемоги над російськими загарбниками.

Слава Україні!

Опублікований: 10-03-2023
Читайте також:
Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019

Гендерні питання в роботах української мисткині вивчали першокурсники спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю»

Американський дім приєднався до міжнародної мистецької ініціативи UN Women Ukraine’s HeForShe Arts Week 2019. У рамках ініціативи тут працює виставка української мисткині Марії Прошковської «LATE». Арт-проект «LATE» досліджує гендерні питання і акцентує увагу на певних аспектах і проблемах, які зокрема стосуються життя жінок у сучасному суспільств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гендерні питання в роботах української мисткині вивчали першокурсники спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» 11 квітня 2019

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології». Цього разу на захисти завітали представники роботодавців, зокрема, випускник кафедри, директор олійно-екстракційного заводу компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр» 20 червня 2024

Старт великої студентської історії першокурсників факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Першокурсники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка офіційно розпочали свій шлях здобуття бакалаврського рівня вищої освіти. Організаційні збори в актовій залі університету стали теплим прийомом у дружну родину факультету – викладачів, студентів та адміністрації. Щирі теплі вітальні слова прозвучали для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт великої студентської історії першокурсників факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 10 вересня 2025