Н У Х Т

Майбутнє біотехнології починається у Дніпровському технічному ліцеї

20 жовтня 2025

Майбутнє біотехнології починається у Дніпровському технічному ліцеї

Що об’єднує цікавість, лабораторні експерименти та прагнення до нових знань? Молодь, яка мріє стати біотехнологами! Нещодавно ліцеїсти Дніпровського технічного ліцею міста Києва дізналися, як це – вивчати сучасну біотехнологію та жити студентським життям в нашому університеті.

Саме з таким натхненням до ліцею завітали заступниця завідувача кафедри біотехнології і мікробіології, доцентка Вікторія Красінько та колишній випускник ліцею, а нині студент-біотехнолог другого курсу бакалаврату Андрій Хорошун.

Мета візиту була водночас і проста, і надзвичайно важлива – продемонструвати ліцеїстам, що сучасна біотехнологія не тільки цікава, а й надзвичайно перспективна, та поділитися власним досвідом студентського життя на кафедрі біотехнології і мікробіології НУХТ, яка була першою в Україні та й досі залишається передовою у підготовці висококласних біотехнологів.

Зауважимо, що і серед нинішніх студентів кафедри, і серед її найкращих випускників чимало вихідців саме з цього ліцею – справжньої школи майбутніх біотехнологів.

Викладачка і здобувач освіти щиро вдячні адміністрації ліцею та вчителям за вже традиційний теплий і дружній прийом, а всім учасникам зустрічі – за активність і зацікавленість.

Наприкінці зустрічі ліцеїсти отримали запрошення на осінні Біотехнологічні студії, що відбудуться на кафедрі 27-29 жовтня 2025 року, де вони зможуть побачити лабораторії та спробувати свої сили в цікавих експериментах.

Колектив кафедри радий надихати молодь обирати цікаву і перспективну професію і з нетерпінням чекає на майбутніх біотехнологів!

Опублікований: 20-10-2025
Читайте також:
Відкрита лекція в рамках проєкту програми Erasmus+ доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик з дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньо-профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція в рамках проєкту програми Erasmus+ доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 листопада 2022

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів

21 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства». Роботи студентів оцінювала Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) у складі: провідного наукового співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів 22 лютого 2017

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася чергова зустріч студентів випускних курсів із фахівцями провідного підприємства ТОВ «Агро-Рось». Захід був проведений з метою ознайомлення студентів із передовими технологіями діяльності підприємства та перспективами працевлаштування на ньому. На початку зустрічі менеджер з персоналу розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів 21 січня 2019

Досвід міжнародного експерта – нашим четвертокурсникам

Четвертокурсники спеціальності 242 «Туризм і рекреація» у межах вивчення дисципліни «Бізнес-планування стартапів в туризмі» пройшли онлайн-курс «Франдрейзинг». На курсі студенти дізналися, як знайти фінансових донорів для культурних ініціатив і налагодити з ними стійкі довгострокові відносини. Курс викладає керівник Програми ЄС і Східного партнер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід міжнародного експерта – нашим четвертокурсникам 02 травня 2025