Н У Х Т

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства

23 жовтня 2023

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства

20 жовтня здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми навчання за ініціативи викладачки кафедри експертизи харчових продуктів Анни Логінової відвідали  Музей НУХТ.

Завідувачка Музею Людмила Бойко цікаво та захоплююче розповіла їм історію нашого університету, окреслила численні здобутки колективу та перспективи розвитку.

Здобувачі дізналися, що історія Національного університету харчових технологій, витоки якої сягають другої половини XIX століття, тісно пов'язана з історією розвитку цукрової промисловості.

Сьогодні університет – провідний заклад вищої освіти, у якому здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців для всіх галузей господарства.

Зараз у складі НУХТ – 3 навчально-наукових інститути, 3 факультети, 40 кафедр, 27 із яких – випускові, 2 інститути післядипломної освіти, 11 коледжів, 2 філії, розташовані у різних регіонах України, розвинена науково-дослідна частина, осередком якої є Проблемна науково-дослідна лабораторія.

Опублікований: 23-10-2023
Читайте також:
Першокурсники-есперти поспілкувалися з гаранткою та членами проєктної групи освітньо-професійної програми

12 вересня 2023 року відбулася зустріч гарантки та членів проєктної групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами першого курсу для ознайомлення їх з освітньо-професійною програмою, за ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-есперти поспілкувалися з гаранткою та членами проєктної групи освітньо-професійної програми 13 вересня 2023

Орієнтир у світ новинок

На вебсайті Науково-технічної бібліотеки у розділі «Інформаційна діяльність» опубліковано інформаційний бюлетень «Нові надходження №12 (грудень)». Він містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду бібліотеки у грудні 2022 року – укладачі подали повний бібліографічний опис видань та проінформували про кількість примірників і мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орієнтир у світ новинок 11 січня 2023

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

Акціонерне товариство «РУДЬ» є лідером серед українських виробників морозива. Продукція компанії не лише задовольняє потреби споживачів, а й перевищує їхні очікування. Навіть найбільш вимогливі покупці можуть знайти в асортименті продуктів те, що їм до вподоби. Завдяки європейському підходу до розвитку, компанія «Рудь» випустила «Ескімос-Organic» —...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики 08 липня 2025

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 листопада 2023