Н У Х Т

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства

23 жовтня 2023

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства

20 жовтня здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми навчання за ініціативи викладачки кафедри експертизи харчових продуктів Анни Логінової відвідали  Музей НУХТ.

Завідувачка Музею Людмила Бойко цікаво та захоплююче розповіла їм історію нашого університету, окреслила численні здобутки колективу та перспективи розвитку.

Здобувачі дізналися, що історія Національного університету харчових технологій, витоки якої сягають другої половини XIX століття, тісно пов'язана з історією розвитку цукрової промисловості.

Сьогодні університет – провідний заклад вищої освіти, у якому здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців для всіх галузей господарства.

Зараз у складі НУХТ – 3 навчально-наукових інститути, 3 факультети, 40 кафедр, 27 із яких – випускові, 2 інститути післядипломної освіти, 11 коледжів, 2 філії, розташовані у різних регіонах України, розвинена науково-дослідна частина, осередком якої є Проблемна науково-дослідна лабораторія.

Опублікований: 23-10-2023
Читайте також:
Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик»

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш запросила до університету випускницю Анастасію Сергієнко, нині – колориста ТОВ «Астра-Косметик», яка в рамках лабораторної роботи з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» провела майстер-клас із виробництва губних помад для сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик» 05 березня 2020

Актуальні питання забезпечення якості хімічного аналізу обговорили фахівці кафедри харчової хімії

Основним завданням будь-якої хімічної, аналітичної або випробувальної лабораторії є отримання достовірних, точних (правильних і відтворюваних) результатів кількісного визначення вмісту компонентів у пробах об'єктів, що аналізуються. Саме цим актуальним питанням і був присвячений науковий семінар, який відбувся 4 квітня на кафедрі харчової хімії. І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання забезпечення якості хімічного аналізу обговорили фахівці кафедри харчової хімії 05 квітня 2018

Зі швейцарськими благодійниками  розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ

19 квітня 2018 р. до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітала делегація у складі президента організації «Help Point Sumy» Маріанна Піффаретті та волонтера Карла Гретлера, яких супроводжував директор Сумського обласного Благодійного фонду «Хельвеція» Микола Резнік. Члени делегації надали благодійну допомогу коледжу у вигляді паперових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі швейцарськими благодійниками розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ 19 квітня 2018

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань

Нещодавно на базі виставкового комплексу «КиївЕкспоПлаза» відбулася IX Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo», а також ХІ Міжнародна виставка «Labcomplex». Першокурсники-біотехнологи разом зі своїм наставником Віктором Удимовичем не могли пропустити цей захід. Попри те, що вони студенти лише ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань 30 жовтня 2018